lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 466 z 822
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

NuTiiiiii: Magdaleno co Ty, miałem Cię za dobrą kucharę.
Grochówka i żurek to najlepsze zupy :D
ja dziś robię pierś z kurczaka z ziołami i czosnkiem :]
A niby dlaczego ?;D. Generalnie sądzę, że dobrze gotuję. Zupy od niedawna, ale dlatego, że ich nie jem po prostu ;D.
Żurek tylko w gorach, i obowiązkowo w chlebie, gdzie i tak wolę chleb tylko zjeść
.Mniam, kocham mięso, zioła i czosnek ;D.
Wczoraj robiłam placki ziemniaczane z sosem z wszystkiego co znalazłam w lodówce, pyszne wyszło ;D. Ale dzisiaj mnie cała prawa dłoń szczypie, pocharatałam biedulkę o tarkę
.
MaqdaIena: A niby dlaczego ?;D. Generalnie sądzę, że dobrze gotuję. Zupy od niedawna, ale dlatego, że ich nie jem po prostu ;D.
Żurek tylko w gorach, i obowiązkowo w chlebie, gdzie i tak wolę chleb tylko zjeść .
A dlatego bo babki Poznaniaczki dobrze gotuję, tak słyszałem a nawet posmakowałem wizytując Pyrylandię :D
MaqdaIena: Wczoraj robiłam placki ziemniaczane z sosem z wszystkiego co znalazłam w lodówce, pyszne wyszło ;D. Ale dzisiaj mnie cała prawa dłoń szczypie, pocharatałam biedulkę o tarkę .
Ała. W kuchni trzeba być ostrożnym

NuTiiiiii: A dlatego bo babki Poznaniaczki dobrze gotuję, tak słyszałem a nawet posmakowałem wizytując Pyrylandię :D
Spore uogólnienie, aczkolwiek pewnie nikt nie przyrząda lepszych potraw z PYR niż my
.Przy 10 ziemniaku już mi ręka omdlewała, więc straciła czujność
.Do placków dodałam czerwoną cebulę zamiast zwykłej, wyszły różowe, polecam !;D.

No

Nie mogę doczekać się kolejnej wizyty w Poznaniu.
MaqdaIena: Przy 10 ziemniaku już mi ręka omdlewała, więc straciła czujność .
Do placków dodałam czerwoną cebulę zamiast zwykłej, wyszły różowe, polecam !;D.
Jak robię z takiej ilości ziemniaków to maszynkę wyciągam, tarka maks do 5 sztuk. Heh cebula to cebula no nie, smak raczej się zmienia w zależności od ziemniaka. A najlepsze placki są z młodych bulw :)

Kocham moje miasto, więc miło to słyszeć :D.
NuTiiiiii: Jak robię z takiej ilości ziemniaków to maszynkę wyciągam, tarka maks do 5 sztuk. Heh cebula to cebula no nie, smak raczej się zmienia w zależności od ziemniaka. A najlepsze placki są z młodych bulw :)
Maszynką nie mogę ukręcić, korba mnie nie słucha, więc wolę tradycyjnie się pomęczyć.
No tak, mimo iż czuję różnicę między czerwoną i żółtką, jednak w plackach zanika, racja.
Fakt, i koniecznie z czosnkiem ;D.

Tylko te bilety na autpki mogliby pozmieniać :P
Ja mam elektryczną :D
Często z niej korzystam bo ma różne wiertła do surówek.
MaqdaIena: No tak, mimo iż czuję różnicę między czerwoną i żółtką, jednak w plackach zanika, racja.
Fakt, i koniecznie z czosnkiem ;D.
Czosnek :mniam:
ja mogę surowe ząbki jeść he
--
dobra idę zobaczyć moją pierś

Mpk w sensie ? Co Ci w nich nie pasuje ?;D.
Pfff idziesz na łatwiznę !
Też kurdę gdzieś widziałam elektryczną, poszukam w piwnicy jak ktoś łaskawie pająki z niej usunie
.
, nie jesteś normalny
.
Konto usunięte: Ja ostatnio polubiłem na patelnie grilową z bekonem a potem zawijam z serem w tortille.
Brzmi fajnie, pewnie dobrze także smakuje.
Kuva co chwilę inny bilet, nigdy nie byłem pewny czy mam wystarczający żeby gdzieś tam dojechać

Ale byłem zazwyczaj pijany więc mi to wisiało :D
MaqdaIena: Pfff idziesz na łatwiznę !
Też kurdę gdzieś widziałam elektryczną, poszukam w piwnicy jak ktoś łaskawie pająki z niej usunie .
Wygoda, tartka służy już tylko do sera na pizzę chociaż i tak już można kupić starkowany.
Boisz się pająka? :>
Samo zdrowie

Konto usunięte: to pewnie o strefy Ci chodzi ;D
ja jak mieszkałem w Swarzędzu, a czasem musiałem jechać do Poznania to też się zastanawiałem
No coś takiego, one były chyba na ilość przystanków czy czasowe też. Kumpel ogarniał na szczęście.
--
Dziś ciskam do Media Markt, otworzyli w Gdyni największy na Pomorzu.
Tam się ponoć dzieje, dodatkowi ochroniarze, karetka i policja :D