WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  15 listopada 2012
Psyche30
Psyche30: Przyzwyczajaj się do tej pory

ni huhu 2:30 z niczym mi się nie wiąże
ale dojdę do tego d83ddd0d
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
kzyhu
kzyhu
  15 listopada 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Grochówka i żurek to najlepsze zupy :D

:nie: , pomidorowa z makaronem i fasolka po bretońsku d83ddc4d

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: , pomidorowa z makaronem i fasolka po bretońsku

też lubię, fasolkę miałem wczoraj :mniam:
w zupie musi być dobra mięsna wkładka wtedy daję plusa :D
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  15 listopada 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Magdaleno co Ty, miałem Cię za dobrą kucharę. Grochówka i żurek to najlepsze zupy :D ja dziś robię pierś z kurczaka z ziołami i czosnkiem :]

A niby dlaczego ?;D. Generalnie sądzę, że dobrze gotuję. Zupy od niedawna, ale dlatego, że ich nie jem po prostu ;D.
Żurek tylko w gorach, i obowiązkowo w chlebie, gdzie i tak wolę chleb tylko zjeść :mrgreen:.
Mniam, kocham mięso, zioła i czosnek ;D.
Wczoraj robiłam placki ziemniaczane z sosem z wszystkiego co znalazłam w lodówce, pyszne wyszło ;D. Ale dzisiaj mnie cała prawa dłoń szczypie, pocharatałam biedulkę o tarkę :nie:.
:ziober2:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 listopada 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: A niby dlaczego ?;D. Generalnie sądzę, że dobrze gotuję. Zupy od niedawna, ale dlatego, że ich nie jem po prostu ;D. Żurek tylko w gorach, i obowiązkowo w chlebie, gdzie i tak wolę chleb tylko zjeść .

A dlatego bo babki Poznaniaczki dobrze gotuję, tak słyszałem a nawet posmakowałem wizytując Pyrylandię :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Wczoraj robiłam placki ziemniaczane z sosem z wszystkiego co znalazłam w lodówce, pyszne wyszło ;D. Ale dzisiaj mnie cała prawa dłoń szczypie, pocharatałam biedulkę o tarkę .

Ała. W kuchni trzeba być ostrożnym 261d
MaqdaIena
MaqdaIena
  15 listopada 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: A dlatego bo babki Poznaniaczki dobrze gotuję, tak słyszałem a nawet posmakowałem wizytując Pyrylandię :D

Spore uogólnienie, aczkolwiek pewnie nikt nie przyrząda lepszych potraw z PYR niż my :mrgreen:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ała. W kuchni trzeba być ostrożnym

Przy 10 ziemniaku już mi ręka omdlewała, więc straciła czujność :ziober2:.
Do placków dodałam czerwoną cebulę zamiast zwykłej, wyszły różowe, polecam !;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 listopada 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Spore uogólnienie, aczkolwiek pewnie nikt nie przyrząda lepszych potraw z PYR niż my .

Nod83ddc4d
Nie mogę doczekać się kolejnej wizyty w Poznaniu.

MaqdaIena
MaqdaIena: Przy 10 ziemniaku już mi ręka omdlewała, więc straciła czujność . Do placków dodałam czerwoną cebulę zamiast zwykłej, wyszły różowe, polecam !;D.

Jak robię z takiej ilości ziemniaków to maszynkę wyciągam, tarka maks do 5 sztuk. Heh cebula to cebula no nie, smak raczej się zmienia w zależności od ziemniaka. A najlepsze placki są z młodych bulw :)
MaqdaIena
MaqdaIena
  15 listopada 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Nie mogę doczekać się kolejnej wizyty w Poznaniu.

Kocham moje miasto, więc miło to słyszeć :D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Jak robię z takiej ilości ziemniaków to maszynkę wyciągam, tarka maks do 5 sztuk. Heh cebula to cebula no nie, smak raczej się zmienia w zależności od ziemniaka. A najlepsze placki są z młodych bulw :)

Maszynką nie mogę ukręcić, korba mnie nie słucha, więc wolę tradycyjnie się pomęczyć.
No tak, mimo iż czuję różnicę między czerwoną i żółtką, jednak w plackach zanika, racja.
Fakt, i koniecznie z czosnkiem ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 listopada 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Kocham moje miasto, więc miło to słyszeć :D.

Tylko te bilety na autpki mogliby pozmieniać :P

MaqdaIena
MaqdaIena: Maszynką nie mogę ukręcić, korba mnie nie słucha, więc wolę tradycyjnie się pomęczyć.

Ja mam elektryczną :D
Często z niej korzystam bo ma różne wiertła do surówek.

MaqdaIena
MaqdaIena: No tak, mimo iż czuję różnicę między czerwoną i żółtką, jednak w plackach zanika, racja. Fakt, i koniecznie z czosnkiem ;D.

Czosnek :mniam:
ja mogę surowe ząbki jeść he
--
dobra idę zobaczyć moją pierś
Alucard
Alucard
  15 listopada 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: dobra idę zobaczyć moją pierś

Ja ostatnio polubiłem na patelnie grilową z bekonem a potem zawijam z serem w tortille.
MaqdaIena
MaqdaIena
  15 listopada 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Tylko te bilety na autpki mogliby pozmieniać :P

Mpk w sensie ? Co Ci w nich nie pasuje ?;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ja mam elektryczną :D Często z niej korzystam bo ma różne wiertła do surówek.

Pfff idziesz na łatwiznę !
Też kurdę gdzieś widziałam elektryczną, poszukam w piwnicy jak ktoś łaskawie pająki z niej usunie :ninja:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: ja mogę surowe ząbki jeść he

:wtf:, nie jesteś normalny :rotfl:.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja ostatnio polubiłem na patelnie grilową z bekonem a potem zawijam z serem w tortille.

Brzmi fajnie, pewnie dobrze także smakuje.

MaqdaIena
MaqdaIena: Mpk w sensie ? Co Ci w nich nie pasuje ?;D.

Kuva co chwilę inny bilet, nigdy nie byłem pewny czy mam wystarczający żeby gdzieś tam dojechać :rotfl:
Ale byłem zazwyczaj pijany więc mi to wisiało :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Pfff idziesz na łatwiznę ! Też kurdę gdzieś widziałam elektryczną, poszukam w piwnicy jak ktoś łaskawie pająki z niej usunie .

Wygoda, tartka służy już tylko do sera na pizzę chociaż i tak już można kupić starkowany.
Boisz się pająka? :>

MaqdaIena
MaqdaIena: , nie jesteś normalny .

Samo zdrowie :ziober2:
Gutek909
Gutek909
  15 listopada 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Kuva co chwilę inny bilet, nigdy nie byłem pewny czy mam wystarczający żeby gdzieś tam dojechać

to pewnie o strefy Ci chodzi ;D
ja jak mieszkałem w Swarzędzu, a czasem musiałem jechać do Poznania to też się zastanawiałem :rotfl:
Gutek909
Gutek909
  15 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mieszkałem

pracowałem i mieszkałem *
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to pewnie o strefy Ci chodzi ;D ja jak mieszkałem w Swarzędzu, a czasem musiałem jechać do Poznania to też się zastanawiałem

No coś takiego, one były chyba na ilość przystanków czy czasowe też. Kumpel ogarniał na szczęście.

--
Dziś ciskam do Media Markt, otworzyli w Gdyni największy na Pomorzu.
Tam się ponoć dzieje, dodatkowi ochroniarze, karetka i policja :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.