lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 464 z 822
Jeszcze zanim wyjadę połknę ketonal 150 i nurofen ultra 
dodatkowo poproszę o znieczulenia

dodatkowo poproszę o znieczulenia

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Strach od dziecka mi pozostał, ojciec prowadził mnie do dentysty na terenie jednostki wojskowej. Ona tam była bezlitosna, leczyla bez znieczulenia i traktowała mnie jak dorosłego a miałem z 10 lat, stamtąd żołnierze wychodzili z płaczem :P

A potem dwa dni zdychania na zakwasy
.Wiertlo92: W sumie jak tylko Modern zagra to i dobrze wybrałaś, lepiej pójść na kilka gwiazd Zobaczyć czy staruszkowie wciąż dają radę :D
W sumie fajnie, że u nas w Polsce sa takie imprezy, że nie zapominają o tych czasach :)
Wybrali inni, mnie tylko wysłali po bilety
.Pewnie, że fajnie, chociaż nie powiem, na dzień dzisiejszy bardzo nie chce mi się iść :D.
Sabrina, Sandra jesu mylą mi się
.NuTiiiiii: Też mi się wydaje, że powinienem mieć zdjęcie. Nawet jak kanałowo robiłem to wcześniej byłem walnąć rtg. Teraz w niektórych gabinetach na miejscu robią, może ten taki będzie.
Boję się ruszać tą 8, ale uwiera mnie strasznie i kanałowo ponoć się jej nie opłaca robić.
Jak idziesz prywatnie, to może mają sprzęt do zdjęcia na miejscu. Też po takich gabinetach się szwędałam, zrezygnowałam, bo azjacie źle z oczu patrzyło
.Wywal ją, ósemki są cholernie niepotrzebne. Same z nimi problemy. Ja na pewno wszystkie usunę kiedyś :).
Konto usunięte: e 2 lata temu jak kanałowo robiłem to cos sporo ponad 100zł wyszło a to na ten fundusz :/ , samo głupie znieczulenie 30zł , szkoda mi to było to mówię rób Pani bez :D , jakoś przetrzymałem choc fakt ból przy wyciągnieciu nerwa dosc spory :)
Kanałowe bez znieczulenia
.Ja bym umarła ;D.

Sabrina to raczej z Samantha może się pomylić :P, obydwie podobne obwody biustu , choć Sabrina chyba jedna ciut większy :)
a jak mi wyciągła tego nerwa to mi go pokazała i powiedziała , że o tyle mniej od teraz nerwowy będę

Konto usunięte: Sabrina to raczej z Samantha może się pomylić :P, obydwie podobne obwody biustu , choć Sabrina chyba jedna ciut większy :)
Wszystkie na 'es', eh. No i ja na cycki nie patrzę, więc ma prawo mi się mylić ;D.
Konto usunięte: a jak mi wyciągła tego nerwa to mi go pokazała i powiedziała , że o tyle mniej od teraz nerwowy będę
Ahahaha ;D.
Też swoje nerwy widziałam :).
Najgorsze jest to, że martwe zęby ciemnieją, przynajmniej u mnie.

, przeciez to tylko wizyta u dentysty