lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 462 z 822
Fotka pierwszy raz ma ładne prezenciki oprócz butelki whisky, grzańca i kawkę, odblokuj Magda to Ci dam trochę tego dobra bo mam sporo do rozdania 

Aa własnie obadałem to, i w Poznaniu jest 23 listopada a nastepnego dnia w Trójmieście!
To akurat wszystko na miejscu masz :)
Brakuje jedynie Modernu Talking

Widzę Lech sponsorem więc się nie martw

Oj jak świruję przy tej muzyce

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
No do Trójmiasta bym nie jechała na taki koncert ;D.
W grudniu u nas grają ;D. Zastanawialiśmy się , który wybrać ;D.
Do tańczenia jest świetna, racja ;D.
Dlatego w sumie idziemy, by poszaleć na stare lata
.Psyche30: Fotka pierwszy raz ma ładne prezenciki oprócz butelki whisky, grzańca i kawkę, odblokuj Magda to Ci dam trochę tego dobra bo mam sporo do rozdania
Hm, zastanowię się
.
Wybacz to było moje niedopatrzenie

MaqdaIena: Do tańczenia jest świetna, racja ;D.
Dlatego w sumie idziemy, by poszaleć na stare lata .
Rozruszać stare kości

W sumie jak tylko Modern zagra to i dobrze wybrałaś, lepiej pójść na kilka gwiazd
Zobaczyć czy staruszkowie wciąż dają radę :DW sumie fajnie, że u nas w Polsce sa takie imprezy, że nie zapominają o tych czasach :)
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
moonlight30: Nie mam i obym nie miała , wstaję przed 7 :P
Po prostu taki okres przestawienia troszku, miewałam już często :P
To chociaż weź tego kompa na noc wyłączaj :D
Pierwszy raz idę do nowej, na zdjęciu wygląda na miłą:
http://www.gabinetaquarius.pl/
MaqdaIena: Trzymam kciuki ;D.
A zdjęcie powinieneś mieć akurat, tak mi się wydaje, a że moje doświadczenie z dentystami mogę opisać w tomach, to raczej dobrze mi się wydaje ;D.
Bezpieczniej rwać zab, gdzie się widzi jak są położone jego korzenie przecież :).
I nie strachaj, ja nie mam już dwóch ósemek, i nie wspominam wcale tragicznie zabiegu ;D. Gorzej potem, ale musze wystopować z pisaniem, bo mogę godzinami gadać o zębach i dentystach .
Też mi się wydaje, że powinienem mieć zdjęcie. Nawet jak kanałowo robiłem to wcześniej byłem walnąć rtg. Teraz w niektórych gabinetach na miejscu robią, może ten taki będzie.
Boję się ruszać tą 8, ale uwiera mnie strasznie i kanałowo ponoć się jej nie opłaca robić.
Postaram się.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

ze 2 lata temu jak kanałowo robiłem to cos sporo ponad 100zł wyszło a to na ten fundusz :/ , samo głupie znieczulenie 30zł , szkoda mi to było to mówię rób Pani bez :D , jakoś przetrzymałem choc fakt ból przy wyciągnieciu nerwa dosc spory :)
Konto usunięte: ze 2 lata temu jak kanałowo robiłem to cos sporo ponad 100zł wyszło a to na ten fundusz :/ , samo głupie znieczulenie 30zł , szkoda mi to było to mówię rób Pani bez :D , jakoś przetrzymałem choc fakt ból przy wyciągnieciu nerwa dosc spory :)
ja dziś miałem kanałowo leczoną górną jedynkę, a teraz będę miał zakładane 2 koronki, jedna 300 zł kurde ;o ;D