lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 461 z 822
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

o 17 idę do dentysty na wyrwanie ósemki :///
no chyba, że wydygam lub będzie potrzebne zdjęcie to zrobię coś innego bo chyba w 5 mam dziurkę
jakby nie było już mam ściśnięty żołądek i kupę w gaciach
no chyba, że wydygam lub będzie potrzebne zdjęcie to zrobię coś innego bo chyba w 5 mam dziurkę
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

NuTiiiiii: o 17 idę do dentysty na wyrwanie ósemki :///
Trzymam kciuki ;D.
A zdjęcie powinieneś mieć akurat, tak mi się wydaje, a że moje doświadczenie z dentystami mogę opisać w tomach, to raczej dobrze mi się wydaje ;D.
Bezpieczniej rwać zab, gdzie się widzi jak są położone jego korzenie przecież :).
I nie strachaj, ja nie mam już dwóch ósemek, i nie wspominam wcale tragicznie zabiegu ;D. Gorzej potem, ale musze wystopować z pisaniem, bo mogę godzinami gadać o zębach i dentystach
.-----------------------------------------
Kupiłam dzisiaj bilety na Andrzejki lata 80te
.Patrzcie : http://www.ticketpro.pl/jnp/muzyka/941987-andrzejki-lat-80-tych-z-plusem-sandra-samantha-fox-.html
Myślę, że będzie dobra impreza
.
Dodam, że miałam kiedyś mega przystojnego dentystę, w jego oczach można było utonąć. Uwielbiałam go do czasu, aż nie zechciał mi zrobić miejsca w żuchwie, i nie zechciał wyrwać zęba. Myślałam, że umrę mimo sporego znieczulenia. Na dodatek pokruszył ząb, nie wyłowił z morza krwi wszystkich odłamków, i po jakimś czasie jeden z nich wyszedł z prawie zagojonego dziąsła. Od tamtego momentu zmieniłam zębologa. Jedna pan przystojny nadal o mnie pyta mojego faceta, kiedy do niego przyjdę
.
MaqdaIena: Kupiłam dzisiaj bilety na Andrzejki lata 80te .
Patrzcie : http://www.ticketpro.pl/jnp/muzyka/941987-andrzejki-lat-80-tych-z-plusem-sandra-samantha-fox-.html
Myślę, że będzie dobra impreza .
A już myślałem, że na stadionie w Gdańsku i znów murawę zniszczą

Samantha Fox
oj to szykuje się przednia imprezka 
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Łan łej tiket, łan łej tiket, łan łej tiket ooo 

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."

.