lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 457 z 822
Jesu jak wy mnie ludzie dzisiaj denerwujecie.
Po cholerę na gg? Uważam, że takie teksty to idiotyzm, a szczególnie niektórym biorącym udział w tej dyskusji nie przystoi.
Okej. ; ]
Pilnuj swoich.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Prawdziwy mężczyzna powinien wybudować dom, zrobić syna, posadzić drzewo i wytłumaczyć swojej kobiecie co to jest spalony.
Bez prowokacji mi tu. Nie wiem czego spodziewasz się, że napiszę jeszcze. Mam powysyłać każdego z imienia do kąta?
No to przykro w takim razie. A Ty też nie dodawaj kogo leci z fotki do znajomków na fb, nie ogarniam tego kolekcjonowania obcych ludzi, szczególnie tych niekoniecznie Ci przychylnych. I sugeruje opcje prywatności uruchomić : ]
Earth: No to przykro w takim razie. A Ty też nie dodawaj kogo leci z fotki do znajomków na fb, nie ogarniam tego kolekcjonowania obcych ludzi, szczególnie tych niekoniecznie Ci przychylnych. I sugeruje opcje prywatności uruchomić : ]
Ale sęk w tym, że zdjęcia pochodzą z konta Werki, a ona miała JFC w znajomych. Ja mam opcję prywatności uruchomioną.
Earth: Bez prowokacji mi tu. Nie wiem czego spodziewasz się, że napiszę jeszcze. Mam powysyłać każdego z imienia do kąta?
Jakich prowokacji?! Po prostu chcę poznać Twoje zdanie