lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 454 z 822
jak ja jej mogłem nie poznać
przecież wielbiłem ją w Piratach ech ;D
z twarzy jest znakomita, słodziutka masakrycznie, ale figura jej mi się już niezbyt widzi ;D
Bardzo mi się podobała w Pride and Prejudice. Ale to raczej nie Twój typ filmu ;D (stąd av)
Piratów muszę w końcu po ludzku obejrzeć :)
Konto usunięte: z twarzy jest znakomita, słodziutka masakrycznie, ale figura jej mi się już niezbyt widzi ;D
Ok. :)
no
a za ten jej uśmiech w " to właśnie miłość " , gdy jej ten gość w święta wyznaje co do niej czuje przez te kartki z napisami, to oddałbym wszystko
pewnie nie, bo nie oglądałem ;D
nie oglądałaś ? :D taj jak Batmana tej ;D
Konto usunięte: a za ten jej uśmiech w " to właśnie miłość " , gdy jej ten gość w święta wyznaje co do niej czuje przez te kartki z napisami, to oddałbym wszystko
Nie wiem jaki miała tam, ale tu mnie rozbraja.

Twoją logiką jest, że każdy film, którego nie oglądałeś jest nie w Twoim guście? Strasznieś wybredny, skoro taki ogrom filmów, których nawet nie dane Ci było zobaczyć jest nie w Twoim guście. :o
Widziałam jakieś dwie części, ale niezbyt pamiętam i nie wiem czy całe. :)
tu taki śmieszny, a tam słodki ;)
Earth: Twoją logiką jest, że każdy film, którego nie oglądałeś jest nie w Twoim guście? Strasznieś wybredny, skoro taki ogrom filmów, których nawet nie dane Ci było zobaczyć jest nie w Twoim guście. :o
nie, tam żartowałem ;) te co mi polecają też oglądam, chyba, że opis mi się zupełnie nie spodoba ;)
Na razie dość mam romansideł poza książkami i filmami, ale jak zatęsknię to spojrzę na ten film co pisałeś dla samej Keiry właśnie. :)
Konto usunięte: nie, tam żartowałem ;) te co mi polecają też oglądam, chyba, że opis mi się zupełnie nie spodoba ;)
W kwestii filmów też się raczej nie dogadamy, wzgardziłeś Ink'iem. I wszystkimi filmami które Tobie poleciłam. Hańba. :D
Earth: Na razie dość mam romansideł poza książkami i filmami, ale jak zatęsknię to spojrzę na ten film co pisałeś dla samej Keiry właśnie.
obejrzyj sobie w święta lub przed ;D to taki typowy ;)
Earth: W kwestii filmów też się raczej nie dogadamy, wzgardziłeś Ink'iem. I wszystkimi filmami które Tobie poleciłam. Hańba. :D
bo z Tobą się nie idzie dogadać trudna kobieto