lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 463 z 822
Konto usunięte: ze 2 lata temu jak kanałowo robiłem to cos sporo ponad 100zł wyszło a to na ten fundusz :/ , samo głupie znieczulenie 30zł , szkoda mi to było to mówię rób Pani bez :D , jakoś przetrzymałem choc fakt ból przy wyciągnieciu nerwa dosc spory :)
Jak bez znieczulenia nawet nie siadam. Wszystko robię prywatnie i tak 100zł to minimum, ostatnio za 2 zęby podczas jednej wizyty zapłaciłem 220zł.
Psyche30: Miałam w nocy film oglądać , już nie będę mówiła jaki, zabuforował mi się nawet cały elegancko ale coś pokrzyżowało mi plany ;D Po 3 wszystko jest wyłączane, spokojnie Nutii, ale jak chcesz do prądu coś dołożyć to podam numer konta
Jo jo i tak nie masz więcej za prąd ode mnie - w mieszkaniu mam dosłownie wszystko na prąd.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

dobra idę się zrelaksować - pogram w fife do 16 a później mega kupa i stres

chyba ktoś, nie ukrywajmy tego

aż napalona byłaś
Co do ząbków :
"Szczotka, pasta, kubek, ciepła woda, tak się zaczyna wielka przygoda. Myje zęby, bo wiem dobrze o tym, kto ich nie myje ten ma kłopoty, żeby zdrowe zęby mieć, trzeba tylko chcieć."

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."