lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 467 z 822
w końcu dopadłem steki
i dziś na obiad ziemniaki puree plus chrupiące steki 
i dziś na obiad ziemniaki puree plus chrupiące steki 
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
NuTiiiiii: Kuva co chwilę inny bilet, nigdy nie byłem pewny czy mam wystarczający żeby gdzieś tam dojechać
Ale byłem zazwyczaj pijany więc mi to wisiało :D
Ahahah, przecież masz na rozkładach szacowany czas przejazdu z jednego do drugiego punktu ;D. No i w wielu autobusach i niektórych tramwajach są już biletomaty ;D. Jednak żeby sobie głowy nie zawracać odbijaniem papiera, to możesz kupić całodobowy i odbić raz ;D.
NuTiiiiii: Wygoda, tartka służy już tylko do sera na pizzę chociaż i tak już można kupić starkowany.
Boisz się pająka? :>
Nie ufam 'starkowanym' serom, wolę sama zetrzeć ;D.
Pheh, żeby tam był tylko jeden, jest ich tam cała wioska ! Na klatce schodowej prowadzącej do piwnicy, w rogach mają gniazda ;o, wystają tylko przednie odnóża, jak się dmuchnie to się chowają, jednak i tak mam schizę, że mnie obejdą, brrr. Dlatego jak coś potrzebuję to wysyłam kogoś. A jak nikogo nie ma, a muszę dołożyć do centralnego (
), to otwieram właz od strony ogrodu, wyglada przyjaźniej
.Oczywiście, bardzo lubię czosnek, jednak surowego nie ruszę ;D.

Konto usunięte: to pewnie o strefy Ci chodzi ;D
ja jak mieszkałem w Swarzędzu, a czasem musiałem jechać do Poznania to też się zastanawiałem
Chyba Nutkowi jednak chodzi o czas, a nie o strefy ;D.
Biedak kupił bilet na 15 minut, albo na kilka przystanków i się strachał czy wystarczy ;D.
A ze Swarzędza chyba nadal mozna kupić bilet u kierowcy ;D.

W tym momencie jego wartość spadła o 70% i pewnie już nigdy nie podejdzie do wapna :D
MaqdaIena: Ahahah, przecież masz na rozkładach szacowany czas przejazdu z jednego do drugiego punktu ;D. No i w wielu autobusach i niektórych tramwajach są już biletomaty ;D. Jednak żeby sobie głowy nie zawracać odbijaniem papiera, to możesz kupić całodobowy i odbić raz ;D.
Cenna rada na przyszłość.
MaqdaIena: ie ufam 'starkowanym' serom, wolę sama zetrzeć ;D.
Pheh, żeby tam był tylko jeden, jest ich tam cała wioska ! Na klatce schodowej prowadzącej do piwnicy, w rogach mają gniazda ;o, wystają tylko przednie odnóża, jak się dmuchnie to się chowają, jednak i tak mam schizę, że mnie obejdą, brrr. Dlatego jak coś potrzebuję to wysyłam kogoś. A jak nikogo nie ma, a muszę dołożyć do centralnego (), to otwieram właz od strony ogrodu, wyglada przyjaźniej .
Co to za zamek ?

Surowy jest dla prawdziwych twardzieli.
--
btw.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Jak będziesz chciał przyjechać do Poznania to jeszcze kilka Ci podam
.Normalny dom
.Z nienormalnymi pajakami w piwnicy
.Jesu, już tyle razy planowałam zrobić tam porządek, ale kużwa zapajeczenie jest tak ogromne, że w op1 bym musiała się chyba ubrać, ahahaha ;D.
Taaa, chuch taki, że powala wszystkich wkoło
.No :D.
A myszy też mam w piwnicy, szkoda, że pająkami się nie żywią
.
Może nie trzeba będzie, mam tam obytych kumpli wiedzą co i jak.
MaqdaIena: Normalny dom .
Z nienormalnymi pajakami w piwnicy.
Jesu, już tyle razy planowałam zrobić tam porządek, ale kużwa zapajeczenie jest tak ogromne, że w op1 bym musiała się chyba ubrać, ahahaha ;D.
Oooo wiesz co to jest OP-1 szacun bo nie 1 facet nie wie

A to prawda :P
Lepiej w piwnicy niż w domu :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

Jak byłam w liceum to pojechałam do Swarzędza na domówkę, do jakiegoś faceta, cholera wie skąd, i nie kupilam biletu na dworcu, i kierowca mnie opieprzył
.Z ciekawości zapytam, z jakiej dzielnicy ?;D.
Kobieta, która interesuje się piłką nożną, motoryzacją musi wiedzieć co to OP-1 !
.W kuchni tej jesieni były już trzy, gdyby mi do misek nie srały i nie podjadały ciasta ze stołu, to pewnie nadal by żyły
.