WueRZet
WueRZet
  11 lipca 2012 (pierwszy post)
Sprawdzimy czy idea słuszna, oraz czy pomysł się przyjmie i spodoba :ziober2:
Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  15 listopada 2012
w końcu dopadłem steki :rock: i dziś na obiad ziemniaki puree plus chrupiące steki :zakochany:
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Gutek909
Gutek909
  15 listopada 2012
śmialiście się z Ramosa ;D

http://www.youtube.com/watch?v=sAuexTsAfaY

Neymar d83dde02
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  15 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Neymar

:crylol:
Polecą dobre gify coś czuję.
Jak można tak kopnąć to nie wiem.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
Gutek909
Gutek909
  15 listopada 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Polecą dobre gify coś czuję. Jak można tak kopnąć to nie wiem.

no on to już typowo odpalił petardę ;D
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  15 listopada 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Kuva co chwilę inny bilet, nigdy nie byłem pewny czy mam wystarczający żeby gdzieś tam dojechać Ale byłem zazwyczaj pijany więc mi to wisiało :D

Ahahah, przecież masz na rozkładach szacowany czas przejazdu z jednego do drugiego punktu ;D. No i w wielu autobusach i niektórych tramwajach są już biletomaty ;D. Jednak żeby sobie głowy nie zawracać odbijaniem papiera, to możesz kupić całodobowy i odbić raz ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Wygoda, tartka służy już tylko do sera na pizzę chociaż i tak już można kupić starkowany. Boisz się pająka? :>

Nie ufam 'starkowanym' serom, wolę sama zetrzeć ;D.
Pheh, żeby tam był tylko jeden, jest ich tam cała wioska ! Na klatce schodowej prowadzącej do piwnicy, w rogach mają gniazda ;o, wystają tylko przednie odnóża, jak się dmuchnie to się chowają, jednak i tak mam schizę, że mnie obejdą, brrr. Dlatego jak coś potrzebuję to wysyłam kogoś. A jak nikogo nie ma, a muszę dołożyć do centralnego (:and:), to otwieram właz od strony ogrodu, wyglada przyjaźniej :rotfl:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Samo zdrowie

Oczywiście, bardzo lubię czosnek, jednak surowego nie ruszę ;D.
:ziober2:
MaqdaIena
MaqdaIena
  15 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to pewnie o strefy Ci chodzi ;D ja jak mieszkałem w Swarzędzu, a czasem musiałem jechać do Poznania to też się zastanawiałem

Chyba Nutkowi jednak chodzi o czas, a nie o strefy ;D.
Biedak kupił bilet na 15 minut, albo na kilka przystanków i się strachał czy wystarczy ;D.
A ze Swarzędza chyba nadal mozna kupić bilet u kierowcy ;D.
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no on to już typowo odpalił petardę ;D

W tym momencie jego wartość spadła o 70% i pewnie już nigdy nie podejdzie do wapna :D

MaqdaIena
MaqdaIena: Ahahah, przecież masz na rozkładach szacowany czas przejazdu z jednego do drugiego punktu ;D. No i w wielu autobusach i niektórych tramwajach są już biletomaty ;D. Jednak żeby sobie głowy nie zawracać odbijaniem papiera, to możesz kupić całodobowy i odbić raz ;D.

Cenna rada na przyszłość.

MaqdaIena
MaqdaIena: ie ufam 'starkowanym' serom, wolę sama zetrzeć ;D. Pheh, żeby tam był tylko jeden, jest ich tam cała wioska ! Na klatce schodowej prowadzącej do piwnicy, w rogach mają gniazda ;o, wystają tylko przednie odnóża, jak się dmuchnie to się chowają, jednak i tak mam schizę, że mnie obejdą, brrr. Dlatego jak coś potrzebuję to wysyłam kogoś. A jak nikogo nie ma, a muszę dołożyć do centralnego (), to otwieram właz od strony ogrodu, wyglada przyjaźniej .

Co to za zamek ? :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: Oczywiście, bardzo lubię czosnek, jednak surowego nie ruszę ;D.

Surowy jest dla prawdziwych twardzieli.

--
btw.

:crylol:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 listopada 2012
MaqdaIena
MaqdaIena:

ot 261d
MaqdaIena
MaqdaIena
  15 listopada 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Cenna rada na przyszłość.

Jak będziesz chciał przyjechać do Poznania to jeszcze kilka Ci podam :mrgreen:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Co to za zamek ?

Normalny dom :rotfl:.
Z nienormalnymi pajakami w piwnicy:rotfl:.
Jesu, już tyle razy planowałam zrobić tam porządek, ale kużwa zapajeczenie jest tak ogromne, że w op1 bym musiała się chyba ubrać, ahahaha ;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Surowy jest dla prawdziwych twardzieli.

Taaa, chuch taki, że powala wszystkich wkoło :ziober2:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: ot

No :D.
A myszy też mam w piwnicy, szkoda, że pająkami się nie żywią :ninja:.
Gutek909
Gutek909
  15 listopada 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Biedak kupił bilet na 15 minut, albo na kilka przystanków i się strachał czy wystarczy ;D.

no możliwe ;D
MaqdaIena
MaqdaIena: A ze Swarzędza chyba nadal mozna kupić bilet u kierowcy ;D.

można, ale ja i tak kupowałem w biletomacie, no chyba, że był uszkodzony ;D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  15 listopada 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Jak będziesz chciał przyjechać do Poznania to jeszcze kilka Ci podam .

Może nie trzeba będzie, mam tam obytych kumpli wiedzą co i jak.

MaqdaIena
MaqdaIena: Normalny dom . Z nienormalnymi pajakami w piwnicy. Jesu, już tyle razy planowałam zrobić tam porządek, ale kużwa zapajeczenie jest tak ogromne, że w op1 bym musiała się chyba ubrać, ahahaha ;D.

Oooo wiesz co to jest OP-1 szacun bo nie 1 facet nie wie 261d

MaqdaIena
MaqdaIena: Taaa, chuch taki, że powala wszystkich wkoło .

A to prawda :P

MaqdaIena
MaqdaIena: A myszy też mam w piwnicy, szkoda, że pająkami się nie żywią .

Lepiej w piwnicy niż w domu :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  15 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: można, ale ja i tak kupowałem w biletomacie, no chyba, że był uszkodzony ;D

Jak byłam w liceum to pojechałam do Swarzędza na domówkę, do jakiegoś faceta, cholera wie skąd, i nie kupilam biletu na dworcu, i kierowca mnie opieprzył :rotfl:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Może nie trzeba będzie, mam tam obytych kumpli wiedzą co i jak.

Z ciekawości zapytam, z jakiej dzielnicy ?;D.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Oooo wiesz co to jest OP-1 szacun bo nie 1 facet nie wie

Kobieta, która interesuje się piłką nożną, motoryzacją musi wiedzieć co to OP-1 ! :rotfl:.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Lepiej w piwnicy niż w domu :D

W kuchni tej jesieni były już trzy, gdyby mi do misek nie srały i nie podjadały ciasta ze stołu, to pewnie nadal by żyły :and:.
Gutek909
Gutek909
  15 listopada 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Jak byłam w liceum to pojechałam do Swarzędza na domówkę, do jakiegoś faceta, cholera wie skąd, i nie kupilam biletu na dworcu, i kierowca mnie opieprzył

niektórzy kierowcy są popieprzeni, jak chcesz u nich bilet kupić to patrzą na Cb jakbyś poprosiła nie wiem o co ;D
kzyhu
kzyhu
  15 listopada 2012
o co chodzi z tym ogólnonarodowym zachwytem nad dreamlinerem ? :wtf:
Earth
Earth
  15 listopada 2012
To poprawiam.

o-o-o-o :nutki:

:rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.