lista tematów
Rozmówki Forum Sport strona 470 z 822
Specjaliści mówią, że zysków nie przyniesie ale ja bym był innego zdania. W końcu będzie można spokojnie do Tajlandii polecieć bez przesiadki, a nie 4 międzylądowania i 2 przesiadki. Duży ma pokład 330 osób to się można ładnie zintegrować :D
--
Byłem w tym Media Markt, ludzi dobre tysiąc. Z 500m kolejki do kasy, dla rozładowania otworzyli dodatkowe kasy w wyjściach ewakuacyjnych

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

@NuTiiiiii:
W końcu sobie przypomniałam jaki z Ciebie przystojniak

Trza było dac zdjecie jak leżysz na kanapie
W końcu sobie przypomniałam jaki z Ciebie przystojniak

Trza było dac zdjecie jak leżysz na kanapie

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 

Konto usunięte: Teraz muszę przeczytać najczarniejszy strach więc raczej nie:P Chyba, że to jest przed tym:P Skonczyłem na ostatnim szczególe.
1995 Bez skrupułów
1996 Krótka piłka
1996 Bez śladu
1997 Błękitna krew
1998 Jeden fałszywy ruch
1999 Ostatni szczegół
2000 Najczarniejszy strach
2006 Obiecaj mi
2009 Zaginiona
2011 Wszyscy mamy tajemnice
ja wszystkie przeczytałem oprócz ostatniej :P
plus: