1xxxbartekxxx
1xxxbartekxxx
  27 kwietnia 2010 (pierwszy post)

jak dla mnie wielki banał a rozprawka lepsza być nie mogła . a jak wy myślicie ?????

mlodykulkaxd
mlodykulkaxd
  27 kwietnia 2010

Z zamkniętych 18 :/ Trochę średnio, ale zawsze mogło być gorzej...

dupynsky
dupynsky
  27 kwietnia 2010

Do króla Salomona przyszły dwie kobiety, aby rozsądził spór między nimi. Niedawno obie urodziły synów. Gdy jeden z nich zmarł, obie twierdziły, że to dziecko tej drugiej umarło, a ich syn żyje. Salomon stwierdził, że należy dziecko rozciąć na dwie połowy i każda kobieta powinna otrzymać po połowie. Przeciwko wyrokowi zaprotestowała prawdziwa matka, która wolała oddać swoje dziecko rywalce, niż pozwolić, by umarło. Salomon poznał po jej reakcji, że to ona jest matką niemowlęcia, i oddał je jej.

to jest moim zdaniem za dużo w poleceniu było 4-5 zdań. a tu jest 6 :)

Hoopee
Hoopee
  27 kwietnia 2010

zamknięte wszystkie mam dobrze :D

mlodykulkaxd
mlodykulkaxd
  27 kwietnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: to jest moim zdaniem za dużo w poleceniu było 4-5 zdań. a tu jest 6 :)

Dokładnie zauważyłem to samo... ciekawe czy uznaliby gdyby ktoś napisał więcej. Teoretycznie oznaczałoby to brak czytania ze zrozumieniem.
mlodykulkaxd
mlodykulkaxd
  27 kwietnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: zamknięte wszystkie mam dobrze :D

Już się nie chwal... ale gratuluję:)
goodgirlgonebad15
goodgirlgonebad15
  27 kwietnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: goodgirlgonebad15:Ale co mogl uczynić, przecież nie mogl wrócic do domu, zostawiając tutaj martwego imć Froda bez pochówku. Może powinien iść dalej. Myślę że to jest dobrze, Napisałem prawie tak samo jak tu tylko trochę inaczej zdania złożyłem, ale w tym co ja napisałem chodzi o to samo co tu

Mamy barrdzo podobne prace ;p tez mialam chyba 18 z zamknietch xd
goodgirlgonebad15
goodgirlgonebad15
  27 kwietnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: to jest moim zdaniem za dużo w poleceniu było 4-5 zdań. a tu jest 6 :)

haha czyzby gimnazjalisci napisali lepiej niz eksperci ? ;p
Hoopee
Hoopee
  27 kwietnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Już się nie chwal... ale gratuluję:)

dziękuję ;))
trochę się chwalę, bo bałam się testu.
jeszcze dziś idę na ostatnie korepetycje z matematyki i jutro mnie dopadnie ostateczny stres.
Burdi
Burdi
  27 kwietnia 2010

18 z zamknietych ; d

dupynsky
dupynsky
  27 kwietnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Dokładnie zauważyłem to samo... ciekawe czy uznaliby gdyby ktoś napisał więcej.

no nie wiem ja tam napisałem 5 zdań. Chciałem więcej napisać ale pomyślałem lepiej nie i zmieściłem w 5 zdaniach :woot:
dupynsky
dupynsky
  27 kwietnia 2010

widze, że każdy ma 18 z zamkniętych. też polegliście na zadaniach z prusami i z AK?

Konto usunięte
Konto usunięte: haha czyzby gimnazjalisci napisali lepiej niz eksperci ? ;p

na to wygląda ;d
Burdi
Burdi
  27 kwietnia 2010

z prusami i AK mialam wszystkie odp. dobrze ! zle mialam odp. 2 o 20 xd ;d

goodgirlgonebad15
goodgirlgonebad15
  27 kwietnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte:

na profilu masz 21 lat...
Hoopee
Hoopee
  27 kwietnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: na profilu masz 21 lat...

no i co z tego?
xXxslodka94xXx
xXxslodka94xXx
  27 kwietnia 2010

ja nie sprawdzam bo nerwicy dostane :D wiem ze 3mam źle ;p

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.