jak dla mnie wielki banał a rozprawka lepsza być nie mogła . a jak wy myślicie ?????
lista tematów
Tesy Gimnazjalne human strona 4 z 8
Konto usunięte: ide na korepetycje z matmy dzisiaj i sie poucze cos tam z fizyki. Jutro musze sie postarac bo na probnym z mat przyr mialem 14 pkt xd
to ja miałam 27 ;p z tym ze to nie była samodzielna praca ;D
Konto usunięte: W sumie najgorzej gdyby pojawiła się w jakimś sporym stopniu biologia, ale jakoś to będzie
dla mnie najgorzej jak będzie duzo geografii
Konto usunięte: W sumie najgorzej gdyby pojawiła się w jakimś sporym stopniu biologia, ale jakoś to będzie
a dla mnie najgorzej chemia :/
a ja 25, jak dla mnie masakra, ale dla porównania z polskiego miałam 47 :) ciekawe jak teraz będzie..
chemia tez nie za dobrze ;/
Konto usunięte: a ja 25, jak dla mnie masakra, ale dla porównania z polskiego miałam 47 :) ciekawe jak teraz będzie..
ja moze nie będe dawała mojego porównania :D szczerze to próbny test jakos mnie nie przejął bo on sie do nieczego nie liczył
Ja tam z próbnych egzaminów bardzo zadowolony byłem. Jeżeli poprawił bym język to będzie w ogóle świetnie.
Rozprawka latwa, pamietalam, zeby dac 3 argumenty, jak nam facetka mowilaa, dobrze, ze ne bylo trezba przykladow z literatury. Ogolnie test sredni, prpbny byl latwiejszy.
To o tej gminie napisalam: wybory,petycje, kandydowanie, nie wiem czy dobrze, dziwne bylo to pytanie. O kamieniach napisalam, ze symbolizuja ciezar zycia, ale chyba zle.