jak dla mnie wielki banał a rozprawka lepsza być nie mogła . a jak wy myślicie ?????
lista tematów
Tesy Gimnazjalne human strona 3 z 8
Konto usunięte: a mi same zadania zamknięte zajęły 50 minut, potem kolejne 40 zadania otwarte i pół h na rozprawke ;p
ja sie nudziłam bo wychodzic moglismy dopiero poł godz przed kooncem a zamknięte zadania zajęły mi strasznie mało czasu.. niektóre sobie na koniec zostawiłam bo nie byłam pewna odp.. ale rozprawka to taki banał ze szok.. i krótka forma wypowiedziz azwyczaj to ogłoszenie czy zaproszenie a dzis nowosc :D szok ;p
Konto usunięte: mi w sumie też , ale teraz żałuję , że tak szybko robiłam , chyba popełniłam kilka głupich błędów :/
wiesz zawsze tak jest ze jak napiszesz i oddasz to wtedy nagle masz "przypływ wiedzy" ;p jednak stres robi swoje..
no moze mi uznaja ta odpowiedź..zobaczy sie ^^
Konto usunięte: ja sie nudziłam bo wychodzic moglismy dopiero poł godz przed kooncem a zamknięte zadania zajęły mi strasznie mało czasu.. niektóre sobie na koniec zostawiłam bo nie byłam pewna odp.. ale rozprawka to taki banał ze szok.. i krótka forma wypowiedziz azwyczaj to ogłoszenie czy zaproszenie a dzis nowosc :D szok ;p
nom to z wosu to po prostu masakra. mega się zdziwiłam xd coś tam naściemniałam, może 3/4 będzie .. oby xD
ja tez sie nie spieszyłam ale od razu wykluczałam niemozliwe odpowiedzi i tak jakos dochodizłam do poprawnych :D
niby łatwa ale ja bym to napisałam w innej formie niz rozprawka xD popatrzyłam od razu na temat i mi sie spodobał bo taki na czasie ^^
Konto usunięte: nom to z wosu to po prostu masakra. mega się zdziwiłam xd coś tam naściemniałam, może 3/4 będzie .. oby xD
ale z wosu tez nie za trudne były bo mozna było tez troche pościemniac i wcale widza tu nie była potrzebna.. moi nauczyciele sie dziwili ze taki dziwny ten test był.. zero środków stylistycznych i wgl ;D dla mnie to lepiej ;p