Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące egzaminu gimazjalnego...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
wiem, ze zaraz zaczynacie pisać, więc powodzenia!!!!! połamania długopisów i łatwych tematów...
P.s. obstawiam II wojnę światową... ?
lista tematów
RELACJE Z EGZAMINU GIMNAZJALNEGO strona 33 z 51
Konto usunięte: NAPISAŁAM TAK ...JAK SĄDZICIE CZY TO DOBRZE:
Marcin uczył się zdenerwowanie angielskich słówek.Nie zrobi z siebie osoby nieumiejącej przed Angolami.
Źle będziesz mieć.
Jak można uczyć się 'zdenerwowanie'? :/
I jak można napisać, że nie zrobi z siebie 'osoby nieumiejącej'?
Co prawda nie widziałam jeszcze tych Waszych testów, ale z tego co mi znajome opowiadały to łatwe. ;D
Ale to nic dziwnego- z humana zawsze są łatwe, gorzej pewnie z matmą będzie
nom juz mówli, paieta jak bylam na spoktkaniu w szkole o testach to gostek gadal ze teraz tylko na próbe jak juz tak masakrycznie wypadna to nie zrobia ale mi sie wydaje ze i tak bedzie ;////
oni są bez serc.! xD :((((
nmzc
ehem... a jak :)
Konto usunięte: nom juz mówli, paieta jak bylam na spoktkaniu w szkole o testach to gostek gadal ze teraz tylko na próbe jak juz tak masakrycznie wypadna to nie zrobia ale mi sie wydaje ze i tak bedzie ;////
oni są bez serc.! xD :((((
hehe xD są są . Jestem bardzo ciekawa jak ten test ogólnie w Polsce wypadnie ...
Ołkej ,będziemy się kontaktować przez myśli ! xD
.
ej w ogóle szybciej mgli by sprawdzac te testy a nie do polowy czerwca bo to jednak zycie w niepewosci :/ nie wiadomo na ktora szkole nastawiac sie ;/
nie wiecie ile pktów trzeba tak zazwyczaj na technikum informatyczne? kurde... bo planuje mieć 60 pkt z egzaminów (bez języka, chociaż z języka, w moim przypadku i tak będe miał powyżej 40 ;]) i z ocen z polaka 5, matma 4, infa 5, języki na 5... styknie mi jakbbym miał 60 z egzaminów + te za oceny?
Konto usunięte: angielski i tak się nie liczy do niczego, najwyżej w szkole żeby przydzielić do grup lepszych czy gorszych.^^
a szkoda, bo u mnie nikt nie napisal na mniej niz 42 pkt na 30 osób.
nmieliśmy, prócz pana tadeusza, ale to długa historia -.-
ehh, oby jutro było na 37 pkt..
Konto usunięte: nie wiecie ile pktów trzeba tak zazwyczaj na technikum informatyczne? kurde... bo planuje mieć 60 pkt z egzaminów (bez języka, chociaż z języka, w moim przypadku i tak będe miał powyżej 40 ;]) i z ocen z polaka 5, matma 4, infa 5, języki na 5... styknie mi jakbbym miał 60 z egzaminów + te za oceny?
Ja myślę, że Ci starczy :) do technikum nie ma wysokiego progu. :)
Konto usunięte: nie wiecie ile pktów trzeba tak zazwyczaj na technikum informatyczne? kurde... bo planuje mieć 60 pkt z egzaminów (bez języka, chociaż z języka, w moim przypadku i tak będe miał powyżej 40 ;]) i z ocen z polaka 5, matma 4, infa 5, języki na 5... styknie mi jakbbym miał 60 z egzaminów + te za oceny?
Zależy od tego technikum, no ale sądzę, że spokojnie Cie przyjmą. Za oceny będziesz miał 62 pkt, a jak dojdą Ci punkty z egzaminu, sugerując się tym co powiedziałeś, to 120pkt, do technikum informatycznego z pewnością wystarczy...
@xxxanulek17xxx:
Dlaczego wy się tak boicie tego języka obcego?
Próbny egzamin z języka był po prostu banalny, choć mimo wszystko miałem z niego 44 pkt :)
nom nie źle... :) mi sie wydaje ze bedzie ok... ;)
Ja chce isc na humanistyczno rawny... [liceum] i sie strasznie boje tych egzaminow z olaka... bo polski, historia i biologia