Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące egzaminu gimazjalnego...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
wiem, ze zaraz zaczynacie pisać, więc powodzenia!!!!! połamania długopisów i łatwych tematów...
P.s. obstawiam II wojnę światową... ?
lista tematów
RELACJE Z EGZAMINU GIMNAZJALNEGO strona 34 z 51
Konto usunięte: Próbny egzamin z języka był po prostu banalny, choć mimo wszystko miałem z niego 44 pkt :)
ja miałem akurat niemiecki... bo uczę się go dłużej już od którejś tam podstawówki, i miałem 40 pkt... bo jestem chyba najlepszym, no może z takim kumplem... ale dam sobie uciąć głowę, że gdybym pisał z angielskiego miałbym na pewno ponad 40 pkt... wkoncu najlepszy z klasy ;]
Konto usunięte: ja miałem akurat niemiecki... bo uczę się go dłużej już od którejś tam podstawówki, i miałem 40 pkt... bo jestem chyba najlepszym, no może z takim kumplem... ale dam sobie uciąć głowę, że gdybym pisał z angielskiego miałbym na pewno ponad 40 pkt... wkoncu najlepszy z klasy ;]
W podstawówce miałem język niemiecki, i po roku w gimnazjum, stwierdziłem, że nauczyłem się dużo więcej angielskiego przez ten 1 rok, niż niemieckiego przez 4 (niemiecki dodatkowy miałem)
Konto usunięte: eGabeleXxX:ale dam sobie uciąć głowę, że gdybym pisał z angielskiego miałbym na pewno ponad 40 pkt... wkoncu najlepszy z klasy ;]
matka zawsze mówi "Ty to byś tylko w te gry grał xD" ale to od tego właśnie jestem dobry w angielskim... :D
Mój kumpel ciągle gra w gry,które mają menu angielskie i miał na próbnym z angielskiego 49/50 :)
Spodziewałem się, że w klasie 3 będzie strasznie dużo nauki, że z czasem będę wiecznie do tyłu, że materiału będzie ponad miarę, a tutaj okazało się, że uczę się mniej niż w 2 czy 1 gimnazjum, lecz z lepszymi wynikami... Magia?
Konto usunięte: Spodziewałem się, że w klasie 3 będzie strasznie dużo nauki, że z czasem będę wiecznie do tyłu, że materiału będzie ponad miarę, a tutaj okazało się, że uczę się mniej niż w 2 czy 1 gimnazjum, lecz z lepszymi wynikami... Magia?
he he nooo.... :) ja akurat w tym półroczu sie do wkuwania wzielam oprócz biologi bo to to tylko sciaganie... ;)) nie wiem jak sobie dam rade w LO... :/ bedzie ciezko