Witam wszystkich. Niedawno u mnie w szkole na przerwie siedziałam na kolanach u mojego chłopaka i zobaczyła to pani pedagog, która miała "ale" i do mnie tak jak też do mojego Denisa, bo jesteśmy w szkole i mamy się zachywać jak na uczniów przystało i takie tam...wkurza mnie to choć już trochę upłynęło czasau ale nikt nie będzie mi odbierać tego przywileju chyba,że mój facet sam to zrobi. Poczułam się trochę jakby osoby na wózkach miały narzucony regulamin a w nim punkt "Osobą niepełnodprawnym zakazane jest siadanie na kolanach itp itd" a Wy drodzy czytelnicy co uważacie o tej sytuacji? Czy może w Waszych szkołash też zdażały się lub nadal zdażają jakieś rozterki?
lista tematów
Szkolne rozterki na przerwach strona 5 z 6
o fuj :/ jeżeli tak się obnosicie z tym swoim uczuciem na co dzień to się nie dziwię nauczycielom....
Przecież się nie da.
Konto usunięte: jeżeli tak się obnosicie z tym swoim uczuciem na co dzień to się nie dziwię nauczycielom....
Ja też, ale
*osobom, reszty mi się nie chce nawet poprawiać.
Owszem, racja.
Obściskiwać się i takie tam możecie po szkole.
Konto usunięte: Ty sama :) umieszczając je na nk wyraziłaś na to oficjalną zgodę więc co to za fochy??
Co Ci ku...wa do tego co umieszczam ns nk? Pozwolił Ci ktoś w ogóle wchodzić na moje konto nk? NIE. Jak zechce umieszcze swioje zdjęcie nago i co? Też dasz na forum? Zakazuje komukolwiwek umieszczania takixch rzeczy bezs mojej osobistej zgody, kapisz?
a co mam się Ciebie pytać o pozwolenie?? jest coś takiego jak blokada galerii.. Ty pozwalasz każdemu na odwiedziny więc dzióbek w kubek ;p
oczywiście :) ale wątpię czy ktoś chciałby coś takiego oglądać :)
Konto usunięte: Zakazuje komukolwiwek umieszczania takixch rzeczy bezs mojej osobistej zgody, kapisz?
rozbrajasz mnie dziewczyno :P