TakaJednaX
TakaJednaX
  16 grudnia 2008 (pierwszy post)

Witam wszystkich. Niedawno u mnie w szkole na przerwie siedziałam na kolanach u mojego chłopaka i zobaczyła to pani pedagog, która miała "ale" i do mnie tak jak też do mojego Denisa, bo jesteśmy w szkole i mamy się zachywać jak na uczniów przystało i takie tam...wkurza mnie to choć już trochę upłynęło czasau ale nikt nie będzie mi odbierać tego przywileju chyba,że mój facet sam to zrobi. Poczułam się trochę jakby osoby na wózkach miały narzucony regulamin a w nim punkt "Osobą niepełnodprawnym zakazane jest siadanie na kolanach itp itd" a Wy drodzy czytelnicy co uważacie o tej sytuacji? Czy może w Waszych szkołash też zdażały się lub nadal zdażają jakieś rozterki?

TakaJednaX
TakaJednaX
  16 grudnia 2008
RexMundi
RexMundi: umrzesz jak nie usiądziesz na przerwie mu na kolanach ?

a pani pedagog umrze jeśli mu posiedzę te 10 czy 20 minut na przerwie?
lulumk
lulumk
  16 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Odp, jest prosta, że tak. Tymbardziej, że w kościele zimno to fajnie się tak przytulić i rozgrzać zmarznięte ciałko.

:szok2:
:zonk:
Padłam.

Konto usunięte
Konto usunięte:

"Rozterki" - ciekawie to nazwałaś, takie "rozterki" to moje koleżanki miały w gimnazjum... :ninja:
Z całym szacunkiem oczywiście...
CzaczekXD
CzaczekXD
  16 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Odp, jest prosta, że tak. Tymbardziej, że w kościele zimno to fajnie się tak przytulić i rozgrzać zmarznięte ciałko.

w kościele na kolanach? eee :zonk:
TakaJednaX
TakaJednaX
  16 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: takie "rozterki" to moje koleżanki miały w gimnazjum...

w gimnazjum miałam nauczanie w domu i nie miałam chłopaka
TakaJednaX
TakaJednaX
  16 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: w kościele na kolanach? eee

a czemu by nie? Sam Bóg mówi "miłuj bliźniego jak siebie samego"
CzaczekXD
CzaczekXD
  16 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a czemu by nie? Sam Bóg mówi "miłuj bliźniego jak siebie samego"

ale to chyba święte miejsce nie? To należy się jakiś szacunek adekwatny do miejsca.
XxLoveMeSweetiexX
XxLoveMeSweetiexX
  16 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Biologii już nie mam, a poza tym seksu nie uprawialiśmy

no i co z tego,że nie uprawialiście?:zonk: mnie np. razi jak jakieś parki się przy mnie obściskują a już nie daj Boże żeby się lizali :zonk:

Konto usunięte

yyy,widzę,że brak Ci podstawowych zasad jeśli idzie o wychowanie .. nie mówiąc już o szacunku do Boga i innych wiernych ..

RexMundi
RexMundi: dla mnie koniec tematu

no ..
lulumk
lulumk
  16 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: w gimnazjum miałam nauczanie w domu i nie miałam chłopaka

To nie powód, żeby sobie teraz odreagowywać, zresztą to Twój problem jak Cię nauczyciele czy padagog odbierają.

Konto usunięte
Konto usunięte: a czemu by nie?

Lubisz się obnosić ze swoją prywatnością w taki sposób? :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: Sam Bóg mówi "miłuj bliźniego jak siebie samego"

W tym kontekście to nadinterpretacja z Twojej strony.

Konto usunięte
Konto usunięte: święte miejsce

ano właśnie
XxLoveMeSweetiexX
XxLoveMeSweetiexX
  16 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a czemu by nie? Sam Bóg mówi "miłuj bliźniego jak siebie samego"

tak,pewnie usiądź mu w kościele na kolanach,weź do ręki i strzep,a co tam :zonk: miłuj bliźniego swego w końcu ..
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  16 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a pani pedagog umrze jeśli mu posiedzę te 10 czy 20 minut na przerwie?

najwyraźniej zapominasz kto jakie miejsce zajmuje w łańcuchu pokarmowym szkoły

Konto usunięte
Konto usunięte: w gimnazjum miałam nauczanie w domu i nie miałam chłopaka

trzeba było czasami wyjśc z domu

Konto usunięte

czyli jakbyś się masturbowała to... :woot:
...Ignorance is bliss...
CzaczekXD
CzaczekXD
  16 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: weź do ręki i strzep

:crylol:
XxLoveMeSweetiexX
XxLoveMeSweetiexX
  16 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

co?xD :lol:
CzaczekXD
CzaczekXD
  16 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: co?xD

nie, nic nic xD
XxLoveMeSweetiexX
XxLoveMeSweetiexX
  16 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nie, nic nic xD

:crylol: no ale co,taka prawda,autorka tematu uważa,że można sobie okazywać uczucia wszędzie,a to też jest jakieś uczucie w końcu :crylol:
CzaczekXD
CzaczekXD
  16 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: no ale co,taka prawda,autorka tematu uważa,że można sobie okazywać uczucia wszędzie,a to też jest jakieś uczucie w końcu

na niedzielnym obiedzie z rodzicami też by wypadało troche uczuć pookazywać nieprawdaż? :crylol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.