malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  29 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jasne, że ksieża robią okropne rzeczy, biorą kasę która ma iść na remont kościoła

Nie chcesz, nie dajesz. :tak:
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Fieska
Fieska
  29 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W takim razie trzymaj fason i nie poddawaj się

Mój sukces można podziwiać na moim fotoblogu :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Tak masz rację przypomniałaś mi teraz mojego sąsiada który był też spoko znałem do od dziecka i wpiedolił swojej żonie ...potem jakoś kontakt się urwał . Więc sądzę że wszystko ma swoje dobre strony .

Akurat problem jest w tym, że on niczego złego nie zrobił. Czułam się tylko bardzo ograniczona i kontrolowana. A ja jestem człowiekiem, który jednak chce być wolnym i robić to na co ma się ochotę. Taka już moja natura.
Jasmina
Jasmina
  29 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mój sukces można podziwiać na moim fotoblogu

Bardzo dobrze wyglądasz, widac różnicę :)

Ja sama sie odchudzałam, ważyłam jakiś czas temu 65 kg, dziś waze 61,5 :mrgreen: Odchudzanie wcale nie jest takie trudne jakby się wydawało, mam szczuplejsze nogi i brzuch i o to mi chodziło :) 61 to mój cel, wtedy poprzestanę na tej wadze :D
Glaubenskrieger
Glaubenskrieger
  29 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: BYLA znana. czas przeszly.

JEST znana i używana w Hinduiźmie do dziś.

Konto usunięte
Konto usunięte: ZAWSZE znajdzie sie ktos, kto jest nieuczciwy, nie tylko w 'kościele'.

I zawsze znajdzie się ktoś, kto to wywlecze, rzucając guanem we wszystkich (najczęściej trafiając niewinnych, uczciwych ludzi) i będzie udawał świętego:nie:
Przecież złodziejstwu, molestowaniu dzieci i aferom, nie jest winny każdy katolik, tylko ci konkretni księża, którzy uprawiają ten proceder. Tak samo z aferami i nieuczciwością w innych dzidzinach życia.
Ale przecież najwygodniej jest wrzucić wszystkich do jednego worka, świat staje się prostszy.

Każdy człowiek ma prawo do swojego zdania nt wykorzystania symboli stricte religijnych, bądź kojarzących się z religią. I zdanie każdego należy uszanować, zamiast wyśmiewać, obrażać i szukać księżycowych argumentów. Czy tym bardziej wywlekać brudy z czyjegoś prywatnego życia.
Glaubenskrieger
Glaubenskrieger
  29 maja 2011
Konto usunięte

Jest co podziwiać :)
Fieska
Fieska
  29 maja 2011
Jasmina
Jasmina: Bardzo dobrze wyglądasz, widac różnicę :) Ja sama sie odchudzałam, ważyłam jakiś czas temu 65 kg, dziś waze 61,5 Odchudzanie wcale nie jest takie trudne jakby się wydawało, mam szczuplejsze nogi i brzuch i o to mi chodziło :) 61 to mój cel, wtedy poprzestanę na tej wadze :D

Moim celem było tak 59 lub 60 z tego byłam zadowolona, ale jak stanęłam na wagę, która pokazała 57 to byłam niemiłosiernie zszokowana, a zarazem szczęśliwa. :mrgreen:

Pokażę Wam zdjęcie, jak okropnie wyglądałam rok temu na mojej 18. Tragedia. Jak widzę to zdjęcie to nie mogę pojąć, że się do takiego stanu dałam doprowadzić.
Jasmina
Jasmina
  29 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Moim celem było tak 59 lub 60 z tego byłam zadowolona, ale jak stanęłam na wagę, która pokazała 57 to byłam niemiłosiernie zszokowana, a zarazem szczęśliwa. Pokażę Wam zdjęcie, jak okropnie wyglądałam rok temu na mojej 18. Tragedia. Jak widzę to zdjęcie to nie mogę pojąć, że się do takiego stanu dałam doprowadzić. http://img16.imageshack.us/img16/3745/dsc1912d.jpg

Ej źle nie wyglądałaś, przynajmniej na tym zdjęciu, ja nie widzę nadmiaru na nim. Jedynie pełniejszą buzię widzę. Ale wierzę, że czułaś się źle mimo wszystko. Najważniejsze że teraz jesteś zadowolona ze swojej wagi :)
Fieska
Fieska
  29 maja 2011
Jasmina
Jasmina: Ej źle nie wyglądałaś, przynajmniej na tym zdjęciu, ja nie widzę nadmiaru na nim. Jedynie pełniejszą buzię widzę. Ale wierzę, że czułaś się źle mimo wszystko. Najważniejsze że teraz jesteś zadowolona ze swojej wagi :)

Bo tutaj jeszcze ten wazon zasłania mój brzuch :D Ale zobacz te uda i zero talii.
Jasmina
Jasmina
  29 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo tutaj jeszcze ten wazon zasłania mój brzuch :D Ale zobacz te uda i zero talii.

Faktycznie talii tak nie widać, ale uda były ok, tzn mi się podobają takie pełniejsze, ale to ja :mrgreen:
Fieska
Fieska
  29 maja 2011
Jasmina
Jasmina: Faktycznie talii tak nie widać, ale uda były ok, tzn mi się podobają takie pełniejsze, ale to ja

No uda są jeszcze w miarę, ale reszta to tragedia.
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  29 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: I zawsze znajdzie się ktoś, kto to wywlecze, rzucając guanem we wszystkich (najczęściej trafiając niewinnych, uczciwych ludzi) i będzie udawał świętego Przecież złodziejstwu, molestowaniu dzieci i aferom, nie jest winny każdy katolik, tylko ci konkretni księża, którzy uprawiają ten proceder. Tak samo z aferami i nieuczciwością w innych dzidzinach życia. Ale przecież najwygodniej jest wrzucić wszystkich do jednego worka, świat staje się prostszy.

No dokładnie, to, że ksiądz molestuje dzieci to nie znaczy, że ja będąc chrześcijaninem się do tego przyczyniam, no bo przecież jakbym nie wierzyła i 1000 innych ludzi to może by ten ksiądz nie był księdzem bo nie byłby potrzebny. Wtedy byłby byłby zwykłym Kowalskim i dalej molestowałby dzieci, ale juz nie było by to tak nagłośnione.
Jest dużo rzeczy w które ja nie wierzę i z którymi się nie zgadzam, owszem, można wyrazić swoje zdanie ale nie pozwolę żeby ktoś wszystkich do jednego wora wrzucał i jeszcze obrażał poniekąd.

Konto usunięte
Konto usunięte: Czy tym bardziej wywlekać brudy z czyjegoś prywatnego życia.

No dokładnie, on jak nie ma co napisać to wyciąga Bóg wie co i przeinacza, niech sam na siebie popatrzy, wkur. mnie juz te jego gadanie. :and:
Glaubenskrieger
Glaubenskrieger
  29 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No dokładnie, to, że ksiądz molestuje dzieci to nie znaczy, że ja będąc chrześcijaninem się do tego przyczyniam, no bo przecież jakbym nie wierzyła i 1000 innych ludzi to może by ten ksiądz nie był księdzem bo nie byłby potrzebny. Wtedy byłby byłby zwykłym Kowalskim i dalej molestowałby dzieci, ale juz nie było by to tak nagłośnione. Jest dużo rzeczy w które ja nie wierzę i z którymi się nie zgadzam, owszem, można wyrazić swoje zdanie ale nie pozwolę żeby ktoś wszystkich do jednego wora wrzucał i jeszcze obrażał poniekąd.

Dokładnie :brawo::piwo:

Konto usunięte
Konto usunięte: No dokładnie, on jak nie ma co napisać to wyciąga Bóg wie co i przeinacza, niech sam na siebie popatrzy, wkur. mnie juz te jego gadanie.

Najbardzie wk..wia mnie to, że tak zachowuja się osoby, które same nie są święte, i którym tyeoretycznie też można by napluć w ryj za poglądy, czy styl życia.
Transcendencja
Transcendencja
  29 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale czy uwazasz, ze skoro jakas religia cos kiedys robila badz teraz robi to kazdy jeden czlowiek w cos wierzacy jest zly? myslalam ze zyjemy w cywilizowanym swiecie i kazda inteligntna osoba wie, ze wszystko zalezy od danej osoby, a nie wrzuca sie wszystkich do jednego worka bo 500 lat temu cos tam ktos zrobil.

Nie uważam tak . Po prostu chciałbym żeby każdy człowiek który wierzy , wiedział w co wierzy i to tyle w temacie :)

Konto usunięte

Wow. Powstrzymam się od zbędnego słodzenia ale sądzę że te spodnie są całkiem spoko :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Akurat problem jest w tym, że on niczego złego nie zrobił. Czułam się tylko bardzo ograniczona i kontrolowana. A ja jestem człowiekiem, który jednak chce być wolnym i robić to na co ma się ochotę. Taka już moja natura.

Każdy człowiek chcę być wolny . Nie chcę wypytywać o dalsze szczegóły bo tak publicznie to "niesmacznie" raczej . Tak czy owak keep going !
Fieska
Fieska
  29 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wow. Powstrzymam się od zbędnego słodzenia ale sądzę że te spodnie są całkiem spoko

Spodnie wiszą mi już na dupie i udach... Nawet jak mam pasek to muszę, je ekstra jeszcze co chwilę podciągać.

Konto usunięte
Konto usunięte: Każdy człowiek chcę być wolny . Nie chcę wypytywać o dalsze szczegóły bo tak publicznie to "niesmacznie" raczej . Tak czy owak keep going !

Problem leży po mojej stronie, który raczej ciężko jest zaakceptować.
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  29 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dokładnie

piona :D :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Najbardzie wk..wia mnie to, że tak zachowuja się osoby, które same nie są święte, i którym tyeoretycznie też można by napluć w ryj za poglądy, czy styl życia.

no dokładnie, masz racje. ja jak juz widze, ze facet podkładu używa i korektora to mogłabym w ryj kopnąć. :and: i jeszcze Ci taki morały prawi, że musisz na brwi henne nakładać bo jesteś naturalną blondynką a robisz z siebie czarnule. no padne!
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.