malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ImaDrug
ImaDrug
  31 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale dzisiaj tropikalny upał, masakra ! :P

u nas też gorąco było ale momentami taki fajny chłodny wiatr powiewał więc dało się wytrzymać zwłaszcza że spędziłam dzisiaj cały dzień na słońcu,a cudem nie jestem wogóle opalona:)
ImaDrug
ImaDrug
  31 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Koturny D&G, 16 cm Piękne.

fajne,choć uważam że koturn z przodu jest o wiele za wysoki
Jasmina
Jasmina
  31 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja się bardzo boję burzy w nocy A w deszcz włosy mi się skręcają

Ja mam to szczęście, że nic mi się nie skręca, bo mam naturalnie proste :)
ImaDrug
ImaDrug
  31 maja 2011
Jasmina
Jasmina: Ja mam to szczęście, że nic mi się nie skręca, bo mam naturalnie proste :)

zazdroszczę :( u Mnie wystarczy że jest wilgotno,nie wspominam już o tym jak pada a mam spuszone włosy że masakra :(
Jasmina
Jasmina
  31 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zazdroszczę :( u Mnie wystarczy że jest wilgotno,nie wspominam już o tym jak pada a mam spuszone włosy że masakra :(

I jak sobie z tym radzisz ? :)
ImaDrug
ImaDrug
  31 maja 2011
Jasmina
Jasmina: I jak sobie z tym radzisz ? :)

zwykle spinam włosy gdy jest pochmurno lub wilgotno ale nie lubie akcji gdy wyprostuje sobie włosy ide na impreze w plenerze i zaczyna kropić deszcz wystarczy że lekko pokropi a u mnie już szopa wtedy jest problem ;/ ale najczesciej mam w torebce gumke do włosów i opaskę :)
Jasmina
Jasmina
  31 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zwykle spinam włosy gdy jest pochmurno lub wilgotno ale nie lubie akcji gdy wyprostuje sobie włosy ide na impreze w plenerze i zaczyna kropić deszcz wystarczy że lekko pokropi a u mnie już szopa wtedy jest problem ;/ ale najczesciej mam w torebce gumke do włosów i opaskę :)

To faktycznie może być denerwujące :nie: Naturalnie masz falowane/kręcone ?
ImaDrug
ImaDrug
  31 maja 2011
Jasmina
Jasmina: To faktycznie może być denerwujące Naturalnie masz falowane/kręcone ?

mocne puszyste fale:) strasznie denerwuje,ale podobno do wszystkiego idzie się przyzwyczaić:)
Jasmina
Jasmina
  31 maja 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mocne puszyste fale:) strasznie denerwuje,ale podobno do wszystkiego idzie się przyzwyczaić:)

Fale mi się bardzo podobają, czasem narzekam, że ich nie mam, ale do swoich też się juz przyzwyczaiłam :mrgreen:
Fieska
Fieska
  31 maja 2011

A u mnie wczoraj było 30 stopni a dzisiaj dupa. Deszcz i ledwo 15 :( Ale dobrze, że i tak mam drugą zmianę.

Martittaaaaa
Martittaaaaa
  31 maja 2011

No, strasznie gorąco. A ja dziś w ten upał 6 km zrobiłam pieszo i teraz następne 5 :mrgreen: Ogólnie niecierpię upałów. Muszę trochę nogi opalić bo się blada czuję :/

Konto usunięte
Konto usunięte: zwykle spinam włosy gdy jest pochmurno lub wilgotno ale nie lubie akcji gdy wyprostuje sobie włosy ide na impreze w plenerze i zaczyna kropić deszcz wystarczy że lekko pokropi a u mnie już szopa wtedy jest problem ;/ ale najczesciej mam w torebce gumke do włosów i opaskę :)

Moja koleżanka tak miała. Wkurzało ją to strasznie :mrgreen: Ja nie mam tego problemu bo mam zawsze proste jak drut. Za to ciężko żeby fale lub loki się dłużej utrzymały.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  31 maja 2011

A ja idę kupę.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Martittaaaaa
Martittaaaaa
  31 maja 2011
Prinz
Prinz: A ja idę kupę.

Miłego posiedzenia :ziober2:
ImaDrug
ImaDrug
  31 maja 2011
Prinz

jem jabłko.no.
Fieska
Fieska
  31 maja 2011
Prinz

A napisałeś o tym już na fb ? :woot:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.