Konto usunięte: Tak to jest, jak ktoś nie jest w stanie rozgraniczyć kibicowania, od nomalnego życia. Jakby nie mogli pójść na ustawkę i między sobą obić sobie ryjów, tylko Bogu ducha winnych ludzi w to mieszają.
U mnie za to z tymi cholernymi vlepkami szaleją - dzień wcześniej wywiesili mi na dzielnicy nowy roskład jazy autobusu, patrzę rano, a tu vlepka arki, obok vlepka NOPu, a na wszystki jakieś bazgroły Antify. A ja tu z pięcioma siatami zakupów i nie mogę sprawdzić o której jest ten cholerny autobus. I podobnie w całej Gdyni ;/
Ja nie wiem jak tak można, mnie by w życiu takie coś nie przyszło do głowy. Szkoda gadac nie zrozumiem takiego zachowania, ja mieszkam na takim osiedlu gdzie wszystkie bloki odnawiaja teraz, osiedle ma ok 30 lat ale bloki odnawiaja jakies 70% jest odnowione, ostatnio jeden blok odnowili pieknie, obili styropianem, polozyli taka gładź i pomalowali na żółto w takie wzory ciemniejsze na balkonach itp, dół wykonczyli w klinkierze a na klatkach jest tynk akrylowy, nie minął tydzien a ktos pier*dolnął na różowo wielki napis ANTY KSG (anty gornik zabrze a u mnie za ruchem, oni siebie nawzajem nienawidza)
:/ ile kasy idzie na remont całego bloku zeby osiedle ladnie wygladalo, to są setki tysięcy a gnój przyjdzie i pomaluje rozowym sprayem :/ pedały złość mnie bierze :[
masakra
Konto usunięte: Wiesz, jak masz garaż, to ani nikt ci auta nie ukradnie, ani jakiś pojeb nie zdemoluje.
wiem, człowiek sie całe życie dorabia, ciekawe czy swoje auto by porysował albo od ojca, tym bardziej ze nie jezdzimy np. maluchem czy tico, i po prostu nam szkoda, bo chuchamy i dmuchamy, dbamy a tu ch* :/ zreszta nawet malucha by bylo szkoda