RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  8 czerwca 2009 (pierwszy post)
Witam

FILMY
(polecane, szukane, opinie..itd.)

Widziałeś/aś ostatnio dobry film ?
Chcesz go polecić innym ?
Szukasz filmów ?
W tym temacie masz szanse zareklamować film innym
i znaleźć to co polecają inni

Chcesz wyrazić swoją opinie na temat któregoś filmu
w tym temacie masz okazje podzielenia sie swoimi spostrzeżeniami

Nie pamiętasz tytułu filmu którego szukasz ?
umieść krótki opis i czekaj... cierpliwości ktoś Go na pewno widział

ZASADY

- wstawiamy najwyżej dwa filmy z krótkim opisem o czym są
(można dodać własne spostrzeżenia )
- Proszę o nie wypisywaniu listy np. 50 filmów co są kÓl
- Proszę nie "nabijać" niepotrzebnych postów
( piszemy tylko o filmach i naszych opiniach na dany film )
- za zbędne posty nagrodą będzie :ban:
- Nie "obrażamy" innych forumowiczów
(każdy ma prawo lubić to co chcę, uszanujmy gust innych)
- Filmy proszę prezentować TU a nie odsyłać linkami do innych stron

Proszę stosować się do tych zasad lub :ban:

Pozdrawiam
...Ignorance is bliss...
RexMundi
RexMundi
  29 lipca 2010
Kalida
Kalida: ryczysz na filmach ?

ja płakałem nawet jak zabili godzille :D
yop..wrazliwy jestem :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Zgadzam sie. W pogoni za szczesciem o wiele bardziej mnie ruszyl.

scena jak spia w WC mnie rozbraja emocjonalnie :D
tym bardziej że oparte na faktach

w ostatniej scenie Will idąc ulica mija się z kolesiem w garniaku - to prawdziwy Gardner ( chyba tak się nazywał :woot: )
Konto usunięte
Konto usunięte: Mimo, ze to remake, to film nawet mi sie podobal.Zakonczenie zaskakujace.

tytuł mylący ale film mi sie podobał
własnie tak mi sie złozyło że ogladalem ten film zaraz po Siedmiu duszach i porównanie (elementu zaskoczenia) było przeogromne :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Emily Browning

wyrobiła sie od czasu Niefortunnych zdarzeń :D
...Ignorance is bliss...
kuba92762
kuba92762
  29 lipca 2010
RexMundi
RexMundi: scena jak spia w WC mnie rozbraja emocjonalnie :D tym bardziej że oparte na faktach

Mnie nawet rozbrajalo w tym filmie jak zakosili mu to urzadzenie, czy jak sie do tego osrodka dla bezdomnych spoznili:)

RexMundi
RexMundi: w ostatniej scenie Will idąc ulica mija się z kolesiem w garniaku - to prawdziwy Gardner ( chyba tak się nazywał )

Tego nawet nie wiedzialem, ale ciesze sie, ze Will zagral w takich filmach, potwierdza klase i ze jest moim ulubionym aktorem, zaraz przed Denzelem i Robertem DeNiro.

RexMundi
RexMundi: tytuł mylący ale film mi sie podobał własnie tak mi sie złozyło że ogladalem ten film zaraz po Siedmiu duszach i porównanie (elementu zaskoczenia) było przeogromne :D

Ja dzisiaj mam Zamiar The Last Song obejrzec z Hannah Montana:lol2: I piatek 13tego ten nowy.

RexMundi
RexMundi: wyrobiła sie od czasu Niefortunnych zdarzeń :D

Bardzo wlasnie.Czekam na kolejne 2 filmy jej, ktore maja wyjsc, tylko nie pamietam czy w 2010 czy juz w 2011 roku.
kuba92762
RexMundi
RexMundi
  29 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Mnie nawet rozbrajalo w tym filmie jak zakosili mu to urzadzenie, czy jak sie do tego osrodka dla bezdomnych spoznili:)

ogólnie dobry film

Konto usunięte
Konto usunięte: Tego nawet nie wiedzialem, ale ciesze sie, ze Will zagral w takich filmach, potwierdza klase

no :tak:
nie tylko komik ale tez aktor dramatyczny :D
chociaż na wesołe tez go lubię ( jeszcze pamiętam jak w dzieciństwie oglądałem z nim serial Książę ( Bajer) z Bel -Air )

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja dzisiaj mam Zamiar The Last Song obejrzec z Hannah Montana I piatek 13tego ten nowy.

wieczór pełen horrorów :D :P
ja sie nastawiam dziś na Cud w wiosce St,Anna i cos lżejszego .. może Raj dla Par albo Dorwać byłą :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: Bardzo wlasnie.Czekam na kolejne 2 filmy jej, ktore maja wyjsc, tylko nie pamietam czy w 2010 czy juz w 2011 roku.

Ona miala grac Belle w Sadze Zmierzch :D
...Ignorance is bliss...
kuba92762
kuba92762
  29 lipca 2010
RexMundi
RexMundi: no nie tylko komik ale tez aktor dramatyczny :D chociaż na wesołe tez go lubię ( jeszcze pamiętam jak w dzieciństwie oglądałem z nim serial Książę ( Bajer) z Bel -Air )

Jako rapera tez go lubie:mrgreen:
Ogolem bardzo na luzie podchodzi do roli przez co tak naturalnie wychodzi.
Teraz jego mlody idzie w slady taty, w Karate kid dobrze zagral:D

RexMundi
RexMundi: wieczór pełen horrorów :D :P ja sie nastawiam dziś na Cud w wiosce St,Anna i cos lżejszego .. może Raj dla Par albo Dorwać byłą

Tych pierwszych nie ogladalem, nawet nie wiem co to jest, do Raju dla Par sie przekonac nie moge, bo mam wrazenie, ze bedzie to cos takiego jak Chlopaki tez placza.
A dorwac byla widzialem i nawet mozna sie posmiac, ale ja ogolem lubie Butlera po Rock'n'Rolla i Prawie Zemsty.

RexMundi
RexMundi: Ona miala grac Belle w Sadze Zmierzch :D

Na pewno lepiej by pasowala, niz ta co ja gra teraz bo jest strasznie bezbarwna.
Teraz czekam az wyjdzie Zacmienie w DVDRip.Chociaz ten Pattinson tez zaden aktor.
RexMundi
RexMundi
  29 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Teraz jego mlody idzie w slady taty, w Karate kid dobrze zagral:D

w pogoni za szcześciem tez grał z synem
chyba :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: Tych pierwszych nie ogladalem, nawet nie wiem co to jest

to jeden tytuł Cud w wiosce St.Anna - tylki mi sie przecinek wcisnął
wojenny :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Prawie Zemsty.

mam..gdzies tam czeka w kolejce

Konto usunięte
Konto usunięte: Na pewno lepiej by pasowala, niz ta co ja gra teraz bo jest strasznie bezbarwna. Teraz czekam az wyjdzie Zacmienie w DVDRip.Chociaz ten Pattinson tez zaden aktor.

Ja teraz już nie wiem .. przyzwyczaiłem się do tek Kristen chociaz jej nie lubie za bardzo a Pattinson to wyglada jak Maciek z klanu i irytuje mnie to całe sikanie dziewczyn na jego widok
byłem w pon w kinie na tym... idzie się porzygać od tych całych wątków miłosnych :nie:
...Ignorance is bliss...
kuba92762
kuba92762
  29 lipca 2010
RexMundi
RexMundi: w pogoni za szcześciem tez grał z synem chyba

Tez, tez:tak:

RexMundi
RexMundi: to jeden tytuł Cud w wiosce St.Anna - tylki mi sie przecinek wcisnął wojenny :D

Ostatnio nie moge ogladac filmow wojennych.Po prostu mi sie nie chce.
Za green Zone tez sie zabrac nie moge.

RexMundi
RexMundi: mam..gdzies tam czeka w kolejce

zakonczenie mnie wkurzylo:DNie zdradze, spokojnie:P

RexMundi
RexMundi: Ja teraz już nie wiem .. przyzwyczaiłem się do tek Kristen chociaz jej nie lubie za bardzo a Pattinson to wyglada jak Maciek z klanu i irytuje mnie to całe sikanie dziewczyn na jego widok

Bravo wie o czym pisac i male 14stki zmanipulowane zostaly doszczetnie:)

RexMundi
RexMundi: byłem w pon w kinie na tym... idzie się porzygać od tych całych wątków miłosnych

Dziewczyna ogladala i powiedziala, ze na pewno lepszy niz zalosny Ksiezyc w nowiu.
kuba92762
kuba92762
  29 lipca 2010

Nie mam co ogladac:and:
Poleccie cos, ale nowego 2007-2010 rok.
Nie wojenne.

CharDeCombat
CharDeCombat
  30 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie mam co ogladac Poleccie cos, ale nowego 2007-2010 rok. Nie wojenne.

Jak lubisz się bać to "The Eye"
jak płakać "ciekawy przypadek benjamina buttona" (mi ten film strasznie humor zwalił xd)
jak śmiać "Dziewczyna z ekstraklasy"
albo jak chcesz mieć 'zonka' xD to "Wyspa tajemnic" (psychologiczny) albo "Katakumby"
w katakumbach końcówka zwaliła mnie z nóg xd
eMeR
eMeR
  1 sierpnia 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Poleccie cos, ale nowego 2007-2010 rok.

Samotny mężczyzna
Zombieland
Dom zły
Narzeczony mimo woli
Jestem na tak
Przebudzenie
Slumdog. Milioner z ulicy
Droga do szczęścia
Oszukana
kuba92762
kuba92762
  1 sierpnia 2010
eMeR
eMeR: Zombieland

eMeR
eMeR: Przebudzenie Slumdog. Milioner z ulicy

Ogladalem.

eMeR
eMeR: Droga do szczęścia Oszukana

To moze sciagne dziewczynie.

eMeR
eMeR: Narzeczony mimo woli

Sandra Bullock odstrasza.
AMELIA94
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
AMELIA94
  3 sierpnia 2010
http://demotywatory.pl/1958125/Nadzieja

Demot :3
eMeR
eMeR
  3 sierpnia 2010
AMELIA94
AMELIA94: Demot :3

supcio :and:
Yuui
Yuui
  4 sierpnia 2010
Szukam tytułu.
Napad na bank. Grupka złodziei ok 6 osób zamyka się w banku z ok setką ludzi. Wszyscy zakładają identyczne kombinezony. Pod koniec wszyscy bandyci wychodzą z banku razem z zakładnikami. Jeden koleś zostaje w środku zamurowany w ścianie.
Czy jakoś tak.

Kojarzy ktoś?
RexMundi
RexMundi
  4 sierpnia 2010
Yuui
Yuui: Szukam tytułu. Napad na bank. Grupka złodziei ok 6 osób zamyka się w banku z ok setką ludzi. Wszyscy zakładają identyczne kombinezony. Pod koniec wszyscy bandyci wychodzą z banku razem z zakładnikami. Jeden koleś zostaje w środku zamurowany w ścianie. Czy jakoś tak.

Plan doskonały
...Ignorance is bliss...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.