RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  8 czerwca 2009 (pierwszy post)
Witam

FILMY
(polecane, szukane, opinie..itd.)

Widziałeś/aś ostatnio dobry film ?
Chcesz go polecić innym ?
Szukasz filmów ?
W tym temacie masz szanse zareklamować film innym
i znaleźć to co polecają inni

Chcesz wyrazić swoją opinie na temat któregoś filmu
w tym temacie masz okazje podzielenia sie swoimi spostrzeżeniami

Nie pamiętasz tytułu filmu którego szukasz ?
umieść krótki opis i czekaj... cierpliwości ktoś Go na pewno widział

ZASADY

- wstawiamy najwyżej dwa filmy z krótkim opisem o czym są
(można dodać własne spostrzeżenia )
- Proszę o nie wypisywaniu listy np. 50 filmów co są kÓl
- Proszę nie "nabijać" niepotrzebnych postów
( piszemy tylko o filmach i naszych opiniach na dany film )
- za zbędne posty nagrodą będzie :ban:
- Nie "obrażamy" innych forumowiczów
(każdy ma prawo lubić to co chcę, uszanujmy gust innych)
- Filmy proszę prezentować TU a nie odsyłać linkami do innych stron

Proszę stosować się do tych zasad lub :ban:

Pozdrawiam
...Ignorance is bliss...
kuba92762
kuba92762
  22 lipca 2010
Kalida
Kalida: to widzialam fajne bylo :D reszte poszukam i zobacze mam teraz troszke czasu :P

Chyba moj ulubiony film:D
Ja sciagnalem MR.Nobody z J.Leto, nie moge sie przekonac do tego, ale chwala wiec moze sprawdze...
I sciagnalem nawet The last song z Hannah Montana:crylol:
Kalida
Kalida
  22 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: I sciagnalem nawet The last song z Hannah Montana

:zonk: i przyznales sie do tego :mrgreen:
a ja sciagam kroliczka :ninja:
pojecia nie mam co to jest pewnie jakas komedia :P
okladka mi sie spodobala
kuba92762
kuba92762
  23 lipca 2010
Kalida
Kalida: i przyznales sie do tego

Dla podszkolenia angeislkiego tak sie wytlumacze, bo nie ma napisow:crylol:

Kalida
Kalida: pojecia nie mam co to jest pewnie jakas komedia :P okladka mi sie spodobala

Ten w okularach, o ile to ten, mial dobra role w Jutro bedzie futro:mrgreen:
Kalida
Kalida
  23 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Dla podszkolenia angeislkiego tak sie wytlumacze, bo nie ma napisow

Andos18
Andos18
  27 lipca 2010

Ja tam Polecam filmy w ktorych Gra Will Smith. Miedzy innymi "w pogoni za szczesciem" lub bardzo fajny dramat "Seven Pounds" (Siedem Dusz)

Andos18
Andos18
  27 lipca 2010
- Seven Pounds -

http://img.kinoskop.pl/full/8/d4/13467.jpeg

Opis:

Film Siedem dusz to pełna tajemnic zaskakująca historia miłosna, która zadaje prowokacyjne pytania na temat życia i śmierci, żalu i przebaczenia, przyjaźni, miłości i odkupienia. Opowiada o związkach, które w bardzo nieoczekiwany sposób łączą ze sobą ludzkie losy. To poruszającą opowieść o człowieku nękanym pewną tajemnicą, który decyduje się odkupić swoje winy drastycznie zmieniając życie siedmiu zupełnie obcych sobie osób. Kiedy już wprowadza swój plan w czyn, nic nie jest w stanie zmienić jego postanowienia. A może tak mu się tylko wydaje... Ben Thomas/Will Smith/ nigdy nie spodziewałby się tego, że zakocha się w jednej z nieznajomych – i to właśnie ona zacznie go zmieniać.

Polecam....
Kalida
Kalida
  27 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja tam Polecam filmy w ktorych Gra Will Smith. Miedzy innymi "w pogoni za szczesciem" lub bardzo fajny dramat "Seven Pounds" (Siedem Dusz)

lubie filmy z nim :)
dobry aktor
CharDeCombat
CharDeCombat
  27 lipca 2010

albo "Jestem Legendą" też fajny
polecam też tym co lubią horrory&Thrillery
"Haunting in Connecticut" (udręczeni) podobno oparte na prawdziwych faktach jak tak to nieźle

Kalida
Kalida
  28 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: albo "Jestem Legendą" też fajny

tak
bardzo fajny scena z psem mnie wzruszyla :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: "Haunting in Connecticut" (udręczeni) podobno oparte na prawdziwych faktach jak tak to nieźle

tez dobry
:szok: na faktach ? brrr:ninja:
Kalida
Kalida
  28 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Film Siedem dusz to pełna tajemnic zaskakująca historia miłosna, która zadaje prowokacyjne pytania na temat życia i śmierci, żalu i przebaczenia, przyjaźni, miłości i odkupienia. Opowiada o związkach, które w bardzo nieoczekiwany sposób łączą ze sobą ludzkie losy. To poruszającą opowieść o człowieku nękanym pewną tajemnicą, który decyduje się odkupić swoje winy drastycznie zmieniając życie siedmiu zupełnie obcych sobie osób. Kiedy już wprowadza swój plan w czyn, nic nie jest w stanie zmienić jego postanowienia. A może tak mu się tylko wydaje... Ben Thomas/Will Smith/ nigdy nie spodziewałby się tego, że zakocha się w jednej z nieznajomych – i to właśnie ona zacznie go zmieniać. Polecam....

wlasnie skonczylam ogladac
swietny film
ryczalam co chwile:ninja:
RexMundi
RexMundi
  29 lipca 2010
Kalida
Kalida: bardzo fajny scena z psem mnie wzruszyla

okropna scena :smutny:

Kalida
Kalida: wlasnie skonczylam ogladac swietny film ryczalam co chwile

ale strasznie przewidywalny :and:
...Ignorance is bliss...
Kalida
Kalida
  29 lipca 2010
RexMundi
RexMundi: okropna scena

szkoda tego psiaka taki madry :zakochany:

RexMundi
RexMundi: ale strasznie przewidywalny

mimo to podobal mi sie
juz dawno zaden film mnie tak nie wzruszyl
RexMundi
RexMundi
  29 lipca 2010
Kalida
Kalida: mimo to podobal mi sie juz dawno zaden film mnie tak nie wzruszyl

Ja liczyłem że po Pogoni za szczęściem ( gdzie wypłakałem rzekę ) a siedmiu duszach tez będę ryczał..a szczerze.. bardziej mnie nudził.. wiedziałem co sie stanie
pomysł na film dobry ale może trochę źle zrobiony ( mogli do samego końca ukryć fakt że przez niego zmarło kilka osób )
...Ignorance is bliss...
Kalida
Kalida
  29 lipca 2010
RexMundi
RexMundi: Ja liczyłem że po Pogoni za szczęściem ( gdzie wypłakałem rzekę )

ryczysz na filmach ?
ooo jaki wrazliwy :)

RexMundi
RexMundi: pomysł na film dobry ale może trochę źle zrobiony ( mogli do samego końca ukryć fakt że przez niego zmarło kilka osób )

no mogli tak zrobic ale tragedii nie ma
film jest dobry ;-)
kuba92762
kuba92762
  29 lipca 2010
RexMundi
RexMundi: Ja liczyłem że po Pogoni za szczęściem ( gdzie wypłakałem rzekę ) a siedmiu duszach tez będę ryczał..a szczerze.. bardziej mnie nudził.. wiedziałem co sie stanie

Zgadzam sie.
W pogoni za szczesciem o wiele bardziej mnie ruszyl.

Konto usunięte
Konto usunięte: W trzymającym w napięciu thrillerze “Nieproszeni goście” śmiertelna rozgrywka rozpoczyna się w momencie, kiedy Anna (Emily Browning) wraca do domu z leczenia psychiatrycznego i zaczyna odkrywać okoliczności otaczające przedwczesną i dość tajemniczą śmierć matki. Podczas gdy dziewczyna stara się poradzić sobie z traumatycznymi przeżyciami, jej ojciec (David Strathairn) zaręcza się z Rachel (Elizabeth Banks), będącą wcześniej opiekunką matki i razem już wprowadzają się do wspólnego domu. ... Rozpacz Anny szybko przeradza się w horror – nawiedza ją duch matki, nawołujący do pomszczenia jej nieprzypadkowej śmierci i wyciągający oskarżycielski palec w stronę Rachel. Oczarowany Rachel ojciec pozostaje głuchy na ostrzeżenia córki, ona zaś wraz z siostrą Alex (Arielle Kebbel), stara się dotrzeć do prawdy nieco bardziej wnikliwie przyglądając się niejasnej przeszłości Rachel.

Mimo, ze to remake, to film nawet mi sie podobal.Zakonczenie zaskakujace.
I Emily Browning:mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.