W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego
lista tematów
Rozmówki działu Muzyka :) strona 64 z 70
Ktoś musi ciągle Ci podpadać jak tak wściekle
nie śpiesz się, jeszcze dużo życia zostało
HAHAHAH
nie zdziwie sie jak któregoś dnią będzie ramka z nr smsma i treścią "START POST" kosz tylko 7,99 usługa ważna 7 dni
Konto usunięte: Ktoś musi ciągle Ci podpadać jak tak wściekle
nie śpiesz się, jeszcze dużo życia zostało
Jak dużo? ;D
Konto usunięte: HAHAHAH
nie zdziwie sie jak któregoś dnią będzie ramka z nr smsma i treścią "START POST" kosz tylko 7,99 usługa ważna 7 dni
To może od razu, aby uregulować rachunek i poratować podupadającą Fotkę, zapłaćmy za każdy nabity post, łącznie z odsetkami za zwłokę :D
Wyszło mi że dotrwasz do 72 roku życia, czyli nie pytając o wiek, z góry w ciemno jakiś zakładając z tolerancją plus mins 2 wychodzi że jeszcze sporo
Konto usunięte: To może od razu, aby uregulować rachunek i poratować podupadającą Fotkę, zapłaćmy za każdy nabity post, łącznie z odsetkami za zwłokę :D
Oszalałaś ? zbankrutował bym i ogłosił upadłość
Konto usunięte: Wyszło mi że dotrwasz do 72 roku życia, czyli nie pytając o wiek, z góry w ciemno jakiś zakładając z tolerancją plus mins 2 wychodzi że jeszcze sporo
Hmm...
Nie wiem czy bardziej mnie to cieszy, czy martwi, ale dzięki Ci dobry człowieku :-D
:wrzuciładwazłote:
Było tak szarżować?
Za doczesne przyjemności trzeba płacić. Czasem naprawdę słono ;-D
To zalezy jakie masz plany na dalszą droge życia
Pani.. dorzuć Pani jeszcze z 2 zeta będzie na browara
Dzięki temu wiele kobiet ma dobrą prace, choć w zime raczej zastój w interesie
Bez znaczenia.
I tak na ich realizacje nie wystarczy mi czasu :D
Chcesz, to wrzucę Ci browar :D
Hahahahahaha, zastój w interesie
Tak, a we wspólnym interesie klienta i usługodawczyni jest, aby tego zastoju jednak nie bylo ;-D
Wystarczy, jeżeli go dobrze zagospodarujesz
Jak milo z Twojej strony, przyda sie po robocie
Ale tylko w tym na swiezym powietrzu
Konto usunięte: we wspólnym interesie klienta i usługodawczyni jest, aby tego zastoju jednak nie bylo ;-D
Nie ma prozni, odnosze wrazenie ze ta branza sie z roku na rok rozwija, coraz to wieksze mozliwosci i opcje do wyboru
plus teraz zapanowala nowa moda- internetowa prostytucja, te panie nie musza pracowac, wystarczy ze przed kamerka sie pokaza po pare h dziennie i biznes sie kreci :-D
Czemu wszyscy z tego tematu pouciekali
Nie.
Nie wystarczyłoby mi na to nawet kilka pokoleń
Ile już dzisiaj takich uzbierałeś? :D
Tylko w tym, korzystającym z usług na świeżym powietrzu
Konto usunięte: Nie ma prozni, odnosze wrazenie ze ta branza sie z roku na rok rozwija, coraz to wieksze mozliwosci i opcje do wyboru
plus teraz zapanowala nowa moda- internetowa prostytucja, te panie nie musza pracowac, wystarczy ze przed kamerka sie pokaza po pare h dziennie i biznes sie kreci :-D
Czemu wszyscy z tego tematu pouciekali
Na krajowej szóstce zawsze stoją :D
Pamiętam, jak któregoś razu wyszła na drogę i zaczęła machać do mojego faceta w taki sposób, jakby była jego starą, dobrą znajomą
Nie wiem dlaczego pouciekali, ale zdecydowanie powinni wrócić
Nawet aura temu sprzyja. Nie sądzisz?
Hm, czyli chodzi o osiedlenie sie na marsie i tam otwarcie jakiegos biznesu
Dwa
zawsze to cos
Desperaci czy rządni wrazen?
Konto usunięte: Pamiętam, jak któregoś razu wyszła na drogę i zaczęła machać do mojego faceta w taki sposób, jakby była jego starą, dobrą znajomą
Nie wzbudzilo to Twoich podejrzen?
Konto usunięte: Nie wiem dlaczego pouciekali, ale zdecydowanie powinni wrócić
Nawet aura temu sprzyja. Nie sądzisz?
Moze wygrał facebook, przeciez to teraz takie modne i popularne
Podejrzewam, że to zajęłoby mi zdecydowanie mniej czasu
Dlaczego gdy padają tego typu pytania, to ludziom najczęściej przychodzi na myśl wzbogacanie się? :D
Może po prostu chciałabym posadzić dąb i patrzeć, jak dzień za dniem rośnie w potęgę, osiągając szczyt swojej wielkości i świetności ? :D
I bynajmniej, nie jak Penderecki w którymś z wywiadów opatrzonych tytułem: "Krzysztof Penderecki sadzi drzewo".
A na fotce- on kontemplujący, a dwóch chłopów z wywieszonymi jęzorami uwija się przy sadzeniu :D
Na zdrowie.
Niskobudżetowcy? :-D
Nie :D
Mimo, że odskoczyła, jak porażona, kiedy mnie zobaczyła, to nie, nie wzbudziło
Na bank nie.
Przynajmniej nie w "przypadkach" o których teraz myślę :D
To nie są ludzie, którzy sami rzucają pożywkę dla rozwoju wszelkiej maści plotek. Nie potrzebują tego, a wręcz przed tym uciekają. Między innymi dlatego udzielają się tutaj, a nie tam.
Dooobra to ja tak tylko zapytam i spadam : Wie ktoś co to jest Kpop , lubi go , lubi tańczyc i jest w miarę młody ? (czyt.13-16lat)