Konto usunięte: Czyli do kiedy? :-D
czyli jeszcze 3 tygodnie
Konto usunięte: Na bank Ankhe! Zapewniam, że nie żałowałabyś :D Nawet nie wiesz jak dupa wszystkim przy tym szalała ;-D Mnie też, zwłaszcza ze szwagierro to 'jugo betrugo' :-D
Mówisz o tym weselu z którego masz ava?

Tak w ogóle gdzie to foto w dużych rozmiarach? Bo nie widzę
Konto usunięte: Nikt nie mówi o przejmowaniu inicjatywy, tylko o minimalnej inicjatywie.
Nie chce mi się
Konto usunięte: Aaa... to już poczekam na bierzmowanie gdy znów sobie przypomni.
Właściwie to nawet nie wiem w której klasie jest teraz bierzmowanie
Konto usunięte: Mogło tak być jak piszesz, bo faktycznie miałem przerwę w paleniu (nie liczę już nawet którą)
Jeśli chodzi o wspomagacze w rzucaniu nałogu to jestem za... jestem tak cholernie ''ZA'', że nawet czysto hipotetycznie rozważałem wejście w tę gałąź biznesu. Ludzie nie zdają sobie sprawy z potęgi efektu placebo.
Aż sama się zastanawiam czy to efekt placebo czy to ma rzeczywiście jakieś działanie. Chociaż ten tabex ma chyba coś w sobie, ze ponoć blokuje receptory w mózgu ... ale fakt faktem ze ja bez papierosa bez tego 3 godzin nie mogłam wytrzymać, nierealne.
Dziś spaliłam do tej godziny jednego, jest trudno ....najgorsze momenty przy kawie, i wtedy musze odpalić ....zatem chyba na jakiś czas musze rzucić i kawę.
No i żre więcej, będę jak dwa bałwany pewnie niebawem [*] efekt uboczny że wraca apetyt, katastrofa.