W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego
lista tematów
Rozmówki działu Muzyka :) strona 61 z 70
Raczej komedio-dramat, jak zawsze
Konto usunięte: Przynajmniej wiesz, że zawsze możesz na mnie liczyć :D
Wam też tak słabo śmiga Focia?
Niezmiennie od lat już
Tez, ale myślałam ze wina mojego lapka, tragicznie mi strony chodzą.
Konto usunięte: Thx.
Boli mnie głowa, mam zapchany nos i mam ochotę się zapić.
Wy też jesteście w takim nastroju? :D
Wszystko bez zapchanego nosa się zgadza !
Konto usunięte: Rozumiem, rozejrzę się.
Wchodzę na stronę Kompanii Kuflowej, a tam wita mnie golonka z kapustą i pieczonymi ziemniaczkami :-D
Mój Boże, ja nie pamiętam już nawet jak smakują tak obfite dania :-D
Nie musisz zostawiać kelnerowi do zabrania tylko narzędzi i czystej porcelany (albo deski w przypadku niektórych dań z kompanii). Tu skubniesz, tam skosztujesz i dziękuję. A, że na samą myśl o pokładach tłuszczu z tej części zwierzęcia masz ciarki na języku to już Ci niestety nic nie poradzę ;)
Konto usunięte: Ciebie to dziwi, ponieważ jesteś fanem dziarania, natomiast istnieją mężczyźni, którzy preferują ciało kobiece pozbawione tego typu ozdobników.
Istnieją również mężczyźni którzy wyżej stawiają spełnienie psychiczne/fizyczne swojej ukochanej nad własnymi preferencjami i nie stosują wcześniej wspomnianych zabiegów.
Konto usunięte: A właśnie. Już dawno nie pytałam o to, na jakim etapie dziarania jesteś ;-D Tylko nie wiem, czy powinnam to robić :D
Stoję w miejscu od jakiegoś czasu :)
Psyche30: Aż sama się zastanawiam czy to efekt placebo czy to ma rzeczywiście jakieś działanie. Chociaż ten tabex ma chyba coś w sobie, ze ponoć blokuje receptory w mózgu ... ale fakt faktem ze ja bez papierosa bez tego 3 godzin nie mogłam wytrzymać, nierealne.
Dziś spaliłam do tej godziny jednego, jest trudno ....najgorsze momenty przy kawie, i wtedy musze odpalić ....zatem chyba na jakiś czas musze rzucić i kawę.
Ble ble ble. :-))))
Rzucałem palenie w sposób następujący.
Z dnia na dzień to raz. Dwa, postawiłem przed sobą następujące wyzwanie - jeśli będę przez tydzień chodził do baru i wypijał 5 piw, zagryzając to bombami kalorycznymi, otoczony palaczami i mimo tej kórewskiej dla rzucającego aury nie zapalę - to nic mi nie straszne w tej materii. Udało się - przynajmniej na rok czy rok z hakiem ;-)
Konto usunięte: Rzucałem palenie w sposób następujący.
Z dnia na dzień to raz. Dwa, postawiłem przed sobą następujące wyzwanie - jeśli będę przez tydzień chodził do baru i wypijał 5 piw, zagryzając to bombami kalorycznymi, otoczony palaczami i mimo tej kórewskiej dla rzucającego aury nie zapalę - to nic mi nie straszne w tej materii. Udało się - przynajmniej na rok czy rok z hakiem ;-)
Bla bla bla jak już
Pociesz mnie tylko ile miałeś kg na plusie
Ja mam wszędzie palaczy wokół siebie wiec obcowanie wśród nich jest nieuniknione, dzisiaj wytrzymałam.Przy piwie nie wiem jak będzie.
Psyche30: Nie, bo jak dla Ciebie zrobi wyjątek to jej przekaż że ją ukatrupię
Myślałam ze lepiej się dogrzewac chłopam
Odczytałam .
Odpisałam nawet !.
A chłopy są przereklamowane .
W ogóle rano szoknęłam dziś. Akurat ten tydzien chodzę na 10.00 do pracy, wyjeżdzam z domu tak ok.9.20 i musiałam skrobać szybę ;o. Jak kurdę przyjdzie mi zmiana, gdzie po 6.00 bede się gramolić do roboty to nie ma bata, skrobaczkę muszę uszykować. Bosz, to oznacza że muszę wstawać 5 minut wczesniej ;c .
MaqdaIena: Nie, ja jestem w świetnym nastroju, pomimo iż wszyscy wkoło kaszlą, smarkają.
Grzanego wina sobie zrób ;D. Pewnie i na katar nie zadziała, ale ładnie Cię ulula ;D.
To jest dobry pomysł.
Mam nawet goździki i imbir. Właśnie sprawdziłam.
Zrobię sobie ciepłą kąpiel, a potem libację alkoholową :D
Nic się nie zmienia? :D
Chcę widzieć Twoją agresję i huśtawki nastrojów
Chcę widzieć dobre kino :D
Kupię nawet popcorn :D
Psyche30: Niezmiennie od lat już
Tez, ale myślałam ze wina mojego lapka, tragicznie mi strony chodzą.
Coś jest nie tak.
I bez papierosa w ustach :D
Konto usunięte: A, że na samą myśl o pokładach tłuszczu z tej części zwierzęcia masz ciarki na języku to już Ci niestety nic nie poradzę ;)
Jest na to wypróbowany sposób.
Ja skosztuję, a resztę Ty możesz zjeść za mnie :D
Konto usunięte: Istnieją również mężczyźni którzy wyżej stawiają spełnienie psychiczne/fizyczne swojej ukochanej nad własnymi preferencjami i nie stosują wcześniej wspomnianych zabiegów.
A jeśli to nie jest zabieg zniechęcający, tylko argument, ich stanowisko w tej sprawie?
Yhym :)
Mam duże skoki wagi... nie powiem Ci dokładnie.
Może nie resztę... ale powiedzmy, że Ci pomogę ;-)
Konto usunięte: A jeśli to nie jest zabieg zniechęcający, tylko argument, ich stanowisko w tej sprawie?
Przepraszam, czy ja dobrze rozumiem ? Sprawa sprowadza się do: (maksymalnie upraszczając)
''Jeśli się wytatuujesz (czemu jestem przeciwny) to nie będziesz już dla mnie atrakcyjna i nie godzę się na to.''
Takich mężczyzn jest sporo w krajach które zwykłem odwiedzać... powiedzmy ''w delegacji''.
MaqdaIena: A chłopy są przereklamowane .W ogóle rano szoknęłam dziś. Akurat ten tydzien chodzę na 10.00 do pracy, wyjeżdzam z domu tak ok.9.20 i musiałam skrobać szybę ;o. Jak kurdę przyjdzie mi zmiana, gdzie po 6.00 bede się gramolić do roboty to nie ma bata, skrobaczkę muszę uszykować. Bosz, to oznacza że muszę wstawać 5 minut wczesniej ;c .
Co Ty pierdzielisz, schodzisz mi na złą drogę!
Przymrozki w nocy chyba
Oj bidulko, jak Ty zniesiesz to wstawanie
Konto usunięte: Nic się nie zmienia? :D
Chcę widzieć Twoją agresję i huśtawki nastrojów
Chcę widzieć dobre kino :D
Kupię nawet popcorn :D
Powiem Ci za 3 tyg
Jesteś jedyna która chce to widzieć, na odległość i dlatego, Ty cwaniaro
Nie przypominaj :(
To nawet lepiej że nie powiesz ;D
Konto usunięte: To jest dobry pomysł.
Mam nawet goździki i imbir. Właśnie sprawdziłam.
Zrobię sobie ciepłą kąpiel, a potem libację alkoholową :
Pomarańczę dorzuć, albo jakiegoś cytrusa koniecznie ze skórką ;D. Uwielbiam ten aromat ;D.
Tylko nie pij podczas kąpieli, ja kiedyś tak zrobiłam i nie miałam siły z wanny wyjść, zwłaszcza że woda była mega gorąca, wino również, nie wspominając o papierosie ;D.
Ojoj, dla Adama nic nie przygotowałam .
Reflektuję: , .
Psyche30: Co Ty pierdzielisz, schodzisz mi na złą drogę!
Przymrozki w nocy chyba
Oj bidulko, jak Ty zniesiesz to wstawani
No kurdę, chyba zmęczenie bierze górę, serio jak wracam do domu to chłop jest mi najmniej potrzebny .
Na pewno ;D.
Zniosę, ale ledwo ledwo .
O i dziwna rzecz sie ze mną dzieje. Od początku tygodnia budzę się między 2.30 a 3.30 i nie mogę zasnąć, więc oglądam filmy, i tak dzisiaj zasnęłam ponownie koło 6.00 . Mam nadzieję, że do poniedziałku mi to minie ;D.
Fakt. Błędem byłoby to nazwać "resztą" :D
Konto usunięte: Przepraszam, czy ja dobrze rozumiem ? Sprawa sprowadza się do: (maksymalnie upraszczając)
''Jeśli się wytatuujesz (czemu jestem przeciwny) to nie będziesz już dla mnie atrakcyjna i nie godzę się na to.''
Takich mężczyzn jest sporo w krajach które zwykłem odwiedzać... powiedzmy ''w delegacji''.
Nie, źle rozumiesz.
Nie mam tutaj na myśli jakiegokolwiek nacisku ze strony mężczyzny. Chociaż oczywiście taka opcja istnieje, jak mniemam "głównie w krajach, które zwykłeś odwiedzać ;)"
Psyche30: Powiem Ci za 3 tyg
Jesteś jedyna która chce to widzieć, na odległość i dlatego, Ty cwaniaro
Trzeba umieć się dobrze ustawić
W sensie punktu obserwacyjnego
MaqdaIena: Pomarańczę dorzuć, albo jakiegoś cytrusa koniecznie ze skórką ;D. Uwielbiam ten aromat ;D.
Kojarzy mi się ze świętami Bożego Narodzenia :)
MaqdaIena: Tylko nie pij podczas kąpieli, ja kiedyś tak zrobiłam i nie miałam siły z wanny wyjść, zwłaszcza że woda była mega gorąca, wino również, nie wspominając o papierosie ;D.
Wiem, że kąpiel z kieliszkiem jest nieco głupawym pomysłem, ale czasem tak robię :D
To mnie odpręża.
MaqdaIena: No kurdę, chyba zmęczenie bierze górę, serio jak wracam do domu to chłop jest mi najmniej potrzebny .
Na pewno ;D.
Zniosę, ale ledwo ledwo .
O i dziwna rzecz sie ze mną dzieje. Od początku tygodnia budzę się między 2.30 a 3.30 i nie mogę zasnąć, więc oglądam filmy, i tak dzisiaj zasnęłam ponownie koło 6.00 . Mam nadzieję, że do poniedziałku mi to minie ;D.
Lepiej żeby schodził z drogi i ewentualnie drinka podał?
Może to starość? Takie nocne bezsenności, moja kumpela ostatnio tez tak ma a i jak miałam ze 2 lata temu, ot efekt wejścia w młodszą starość
Psyche30: Nie każdy ma takie szczęście, ze ma czas czy możliwość ustawienia
Pomyśl o nich !!!
Musze mykac, obowiązki wzywają .
No przecież mnie znasz.
Myślę o nich intensywnie, zwłaszcza podczas odmawiania wieczornego różańca
Dobranoc Ankhe :*
Napisałam o co chodzi.
Nie doszukuj się tutaj niczego innego.
Adaś, humor Ci chyba "zszedł"... ;)