W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego
lista tematów
Rozmówki działu Muzyka :) strona 59 z 70
Ojojoj, narazisz się. Zwłaszcza zgorzkniałym nieudacznikom płci męskiej.
Z facetami trzeba bardziej dyplomatycznie. Pozwól, że zacytuję samą siebie: "Nie ma głupich facetów, są tylko tacy, którzy błądzą" :-DDD
Co prawda nie wiem kto jest aż tak bardzo Cię irytuje, ale oczywiście łączę się w żalu...
Niech wszyscy wiedzą, że mnie na to stać!
A muszę? ;-D
Czyżbyś postrzegał mnie jak osobę z kartoteką w szufladzie z napisem: "Element szkodliwy, podejrzany, obywatele skorumpowani, nie szanujący prawa, miłujący łapówkarstwo, protekcję i nepotyzm" ? :(
Konto usunięte: Czyżbyś postrzegał mnie jak osobę z kartoteką w szufladzie z napisem: "Element szkodliwy, podejrzany, obywatele skorumpowani, nie szanujący prawa, miłujący łapówkarstwo, protekcję i nepotyzm" ? :(
Na Twoje szczęście formacja w której służę nie zajmuje się gromadzeniem i analizą informacji ;-p
Oczywiście, że nie musisz. Ale o ile będzie się łatwiej pracowało z większą motywacją :D
Konto usunięte: Na Twoje szczęście formacja w której służę nie zajmuje się gromadzeniem i analizą informacji ;-p
Bardziej "na swoje" ;-D
Konto usunięte: Oczywiście, że nie musisz. Ale o ile będzie się łatwiej pracowało z większą motywacją :D
Tobie, czy mnie? ;-D
Co tam słychać w moim ukochanym Krakowie?
Wpadam w grudniu przelotem. Jeszcze nie widziałam "nowych" Sukiennic. Pamiętasz... kiedy byłam ostatnio remontowano je.
Jest jeszcze ta knajpa z tramwajem przylepionym do ściany?
Ankhe kończy jutro 18 lat
Nareszcie będzie mogła wypić jak człowiek.
Specjalnie dla niej hit imprez weselnych, bo się weselimy rzecz jasna--> http://www.youtube.com/watch?v=XrR5ZAJgOrA
I łap, bo mi głupio... tak ciągle sępię :-D
Facet mi kupił jakieś takie... Zakrztusiłam się tylko raz :D
Na zdrowie
Dziś nie, rzucam palenie :(
Konto usunięte: Nareszcie będzie mogła wypić jak człowiek.
Specjalnie dla niej hit imprez weselnych, bo się weselimy rzecz jasna--> http://www.youtube.com/watch?v=XrR5ZAJgOrA
I łap, bo mi głupio... tak ciągle sępię :-D
Facet mi kupił jakieś takie... Zakrztusiłam się tylko raz :D
Ruda, to pierwsze urodziny od lat , w sumie nie pamiętam takich nawet gdzie nie wypiłam ani kropli alkoholu , gdyż biorę prochy i nie mogę, więc chlanie przełożone jak skończe kurację antynikotynową
Jakbyś ze mną potupała przy tym kawałku to bym go zniosła, ale tylko w takich warunkach
Spokojnie, teraz ja będę sępić od Ciebie więc równowaga zostanie zachowana