W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego
Rozmówki działu Muzyka :) strona 69 z 70
nooo, dla niektórych jest co ;D a skoro uważasz ze to jest słabe to nagraj coś lepszego ^^
a nawet dam CI lajka ;)
pozdrawiam !!
udowodnij mi że zrobisz to lepiej ;) wtedy dopuszczę do siebie te słowa krytyki ;p
po drugie Primo: słowa krytyku powinny czegoś nauczyć, a z Twoich słów nie mozna niczego wywnioskować. Jedyne co można stwierdzić to Słabą orientacje w tym temacie ;D
no a po trzecie Primo: zauważ, że jurorzy z x factora albo z programów muzycznychalbo z jakichś innych programów w których liczy sie ocenianie mają styczność z umiejętnościami które muszą oceniać ( np w u can dance- są tancerze jako jurorzy) ;) a skoro Ty nie znasz sie to nie wypowiadaj na dany temat, proszczackie ;) chociaż dla kogoś jak ty jednak trudne ;D
Pozdrawiam ;)
a teraz zasadnicze pytanko ;)
dodałem swój filmik tak sobie ;) zeby może ktoś wszedł, bez spiny i wgl ;)
dlaczego akurat do mnie odpisujesz ziomuś ? :D nudzi Ci sie czy jak ? :D
skoro sie nie podoba to co robie to w to nie ingeruj ;D
Jest bardzo skromne, do tego bezpodstawne.
To chyba wystarczy posłuchać, nie?
Śmieszny, to jesteś ty ale co ja tam wiem.
Ale to jest argument zerowy, nie muszę tego robić, by na tym się znać. Zwłaszcza, że tu nie chodzi o budowę domu, to nie murarka czy stawianie więźby dachowej. Tiu wystarczy mieć słuch...
No rzeczywiście, dałem tu już swoje CV. ;/
Skoro to dajesz, to licz się że ktoś będzie na nie. Poza tym z tymi jurorami, to dałeś. W przedszkolu dają tak argumentować? Publika nigdzie nikogo nie ocenia? Jurorzy kupują wszystkie płyty i chodzą na koncerty?
O nowy słowotwór...
Bo to jest taka trochę nieregulaminowa reklama siebie?
My się nie zaprzyjaźnimy, słownik to ty opanuj, elokwencję też możesz.
Nie dajesz tu nic a nie widzę, proste.
Niech Szanowny Pan, lepiej powstawia jakościowe zdjęcia, rozszarpanych palców na swojego- takiego jak moje wykony Pańskim zdaniem- photobloga.. Z pewnością każdy zechce to oglądać Proszę Pana..
Poza tym ja przepraszam bardzo Szanownego Pana Krytyka, ale jak przeglądałem ten temat na forum to wiele osób dodawało takie filmiki.
A parafy regulaminu tegoż forum zostawmy ADMINISTRATOM
Zakończę tą monotonną rozmowę z Szanownym Panem, ponieważ nie dojdziemy do żadnego konsensusu w tejże sprawie.
"Świnia świni świni nieświadomie. Człowiek świadomie."
Żegnam.
Mam je szarpać jeszcze raz? To boli. ;/
Poza tym mam je na pamiątkę, nie by się tym szczycić...
No nie dojdziemy, chyba że napiszesz lepszy teks i lepiej go wykonasz...
prosze Pana, nie przypominam sobie abyamy przechodzili na "Ty", wiec prosze tego nie robic, bo nie zycze sobie tego.
zdjecia na namiatke trzyma sie na komputerze w katalogu lub w albumie w domu, a nie na stronie gdzie kazdy to widzi. Nie kazdy chce ogladac Panskie drasniecia.
Mysle ze Panska bezpodstawna opinia nie pomoze mi stac sie lepszym, do czego zmierzam.
Niech Pan przestanie drazyc temat, bo to i tak nic nie daje Prosze Pana..
Na ziomuś prawie przeszliśmy. ;/
Jesteś jak niedorozwinięte dziecko we mgle. Ja kazałem Ci tam pewnie włazić.
Za dużego progresu na tym polu i tak nie będzie.
To byś nie odpisywał, nie nadawał takiego tonu i nie czuł się tak napięty, człowieku.
Daj juz spokoj czlowieku. Wszedzie musisz dorzucic swoje 3 grosze. Wszystko krytykujesz. jest takie powiedzenie:"wodziwz drzazge w czyims oku a w swoim draga nie widzisz". Mysle ze tak wlasnie masz. Idz sie zajac swoimi kafelkami czy czyms tam albo rodzina, o ile ja masz, bo nie sadze zeby z Toba wytrzymala..
Zapraszam darmowy download utwór w klimacie drum and bass :)