Wirus WHO 2019-nCoV zabił już "81" osób.
U mnie w DE jest jeden przypadek w "Bawaria" ponoć jeden Niemiec zaraził się od obywatela z Chin który przyjechał do Niemiec do pracy.
Troszkę mam obawy, bo firma w której pracuję przyjmuję no stop nowe osoby, nawet z krajów Azjatyckich.
Jak myślicie, Koronawirus dotrze do Polski? Może słyszeliście już o jakimś zakażanie w PL?
lista tematów
Wirus z Chin - Koronawirus strona 4 z 12
HardStyle
Trza pić mocne trunki,żaden wirus się nie przyczepi!
W myśl zasady,kto pije i pali,ten nie ma robali
Kto nie chce kiedy może,zechce gdy nie będzie mógł!
Owad tak sie ci tylko zdaje ja za nastolatka pilem czesto i gesto a pomimo tego i tak chorowalem na grypy itp... badziewstwa alko jedynie moze pomoc gdy czujesz ze juz cie zaczyna brac grypa to wtedy najlepiej jest naj....ebac sie gorzala ale i tak nie zawsze to sie sprawdza
Damian241: Owad tak sie ci tylko zdaje ja za nastolatka pilem czesto i gesto a pomimo tego i tak chorowalem na grypy itp... badziewstwa alko jedynie moze pomoc gdy czujesz ze juz cie zaczyna brac grypa to wtedy najlepiej jest naj....ebac sie gorzala ale i tak nie zawsze to sie sprawdza
Słusznie,nie warto się alkoholizować,świat jest piękny i bez tych dodatków!!
Kto nie chce kiedy może,zechce gdy nie będzie mógł!
Tak, to prawda, ale ilość osób uznanych za wyleczonych jest więcej. Dwa dni temu było już 9 osób uznanych za wyleczone. Przynajmniej według źródła, na którym śledzę tę sprawę. Za to z tego co wiem są kolejne zachorowania w Korei Północnej, Rosja wprowadziła zakaz wjazdu dla obywateli Chin. Jak masz instagram to wyszukaj sobie lukaszbok_kiks i tam masz pliki z wszystkimi informacjami od początku epidemii.
UniqueSnowflake: Nelly: Z tego co wiem to w DE bylo 16 chorych, z czego ponoc 3 udalo sie wyleczyc.
Tak, to prawda, ale ilość osób uznanych za wyleczonych jest więcej. Dwa dni temu było już 9 osób uznanych za wyleczone. Przynajmniej według źródła, na którym śledzę tę sprawę. Za to z tego co wiem są kolejne zachorowania w Korei Północnej, Rosja wprowadziła zakaz wjazdu dla obywateli Chin. Jak masz instagram to wyszukaj sobie lukaszbok_kiks i tam masz pliki z wszystkimi informacjami od początku epidemii.
Dzieki! :-)