Wirus WHO 2019-nCoV zabił już "81" osób.
U mnie w DE jest jeden przypadek w "Bawaria" ponoć jeden Niemiec zaraził się od obywatela z Chin który przyjechał do Niemiec do pracy.
Troszkę mam obawy, bo firma w której pracuję przyjmuję no stop nowe osoby, nawet z krajów Azjatyckich.
Jak myślicie, Koronawirus dotrze do Polski? Może słyszeliście już o jakimś zakażanie w PL?
lista tematów
Wirus z Chin - Koronawirus strona 12 z 12
HardStyle
UniqueSnowflake: Szkoda tylko, że ludzie dalej nie potrafią natury szanować i wszystkie rękawiczki i maseczki rzucają na glebę i w tyłku
Są ludzie i ludziska nie na wszystko jest odpowiednie lekarstwo. Wychodzę z założenia że ludzie co śmiecą to żyją w chlewie i dla nich to coś normalnego skoro mają nasrane we własnym gnieździe to srają tez i dookoła proste.
I tak już tego nie wytępią. Lepiej się już niech nasz rząd pogodzi się z tym, że covid 19 zakorzeni się na tym świecie już na zawsze i przestaną w koło wszystko zamykać, bo normalnie nie idzie nic załatwić w tym kraju.
Konto usunięte: Są ludzie i ludziska nie na wszystko jest odpowiednie lekarstwo. Wychodzę z założenia że ludzie co śmiecą to żyją w chlewie i dla nich to coś normalnego skoro mają nasrane we własnym gnieździe to srają tez i dookoła proste.
Tak szczerze to też wychodze z takiego założenia. Dla mnie normalnym jest by sprzątać po sobie np jak robie gdzieś grilla. A jak pije wodę i nie mam w okolicy śmietnika to biorę butelkę ze sobą. No, ale tu bardzo ładnie pasuje powiedzenie, że kulturę czy wychowanie wynosi się z domu.