Upadek jak nisko trzeba upaść żeby docenić życie? Czy upadek to dobre rozwiązanie? Co trzeba stracić żeby docenić to życie?
Ja niestety nie potrafię i wciąż tracę a Ty ?. Proszę o wypowiedzi
Jak można nisko upaść a uzależnienie strona 7 z 8
Marzę o cofnięciu czasu. Chciałbym wrócić na pewne rozstaje dróg w swoim życiu,...
500+ KIEDYŚ SIE SKOŃCZY! A ludzie będą płakać przez swoją głupotę - "bo nie pracowałem/łam a mogłem/łam". ;d Zdecydowanie! Cud jeśli chociaz połowa tych dzieciaków wyjdzie na ludzi. :) Ręka na pulsie! :P
-_- coś bym napisał, ale się powtrzymam. Współczuć? A może ta kobieta chciała mieć wiele dzieci ... skąd ty to możesz wiedzieć?A może ona była świadoma swojej decyzji ?. Wiesz co twoje myślenie że mam do czynienia z inteligentną kobieta. Myliłem się
Marzę o cofnięciu czasu. Chciałbym wrócić na pewne rozstaje dróg w swoim życiu,...
nie musisz wierzyć. Dla Ciebie głupota? zadam Ci pytanie ile Twoja babcia miała dzieci ? -_- lub prababcia ? Brak odpowiedzialności? dzieci są elegancko ubrani, niektóre z nich studiuje. Zerowa wiedza na temat antykoncepcji ? Zadam Ci pytanie dlaczego z góry osadzasz kogoś kogo w ogóle nie znasz i jak ktoś ma dużo dzieci to głupota?.
oam te pytanie i określenie nie idzie do Ciebie lecz do Pani obok "Czytaj mój opis "
oam może Ciebie nie stać na wielodzietna rodzinę, innych może stać. Ale jak kobieta może pisać o kobiecie która ma wiele dzieci że to głupota. Ludzie oceniają według swojego spostrzeżenia na swiat każdy może mieć zdanie na swój temat. Ale oceniać ludzi -_- to świadczy o bardzo niskiej wartości
Mam smartfona;-) A wasza aplikacja ma kilka błędów no ale tego nie przeskoczy mój telefon. Dajmy się jej wypowiedzieć-_- każdy człowiek ma inne zdanie
; -) koleżanka wspomniała że nie mogłaby brać +500 na dziecko ponieważ nie potrafi żarować na panstwie. ; p dam sobie reke obciąć gdyby jej dziecko miało poniżej 18 roku to z wielką chęcią wzięła by 500+ . Ja odczuwam w tym zazdrość skoro na nie miałam to inni też nie powinni
ta A później rozpieszczone dzieci są jakie są;-)
INSTRUKCJA OBSŁUGI FORUM :)
Co do błędów w aplikacji, zgłoś je tutaj: https://fotka.com/kontakt#formularz :)
Czytaj ze zrozumieniem - bo napisalam coś ZUPEŁNIE innego. Mam 1 dziecko i biore 500+ ale te pieniadze sa odkladane. Nie wyobrazam sobie narobic/adoptowac kilkoro dzieci tylko po to, zeby na tym żerowac. Moja babcia miala 3 dzieci, moja mama 2. Mam nadzieję, ze zaspokoiłam Twoją ciekawosc
Ublizanie komuś tylko dlatego , ze ma odmienne zdanie- tez nie jest zbytnio inteligentne....