Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37 do pisania zemna na czacie
Rozmowy całodobowe strona 13 z 217
Owady juz chyba z natury są takie czepliwe..przykro mi , mój drogi , ale nie tylko ja tu piszę, pytam itd.a po drugie całego świata nie zbawisz i nie nawrócusz swoją "dobroduszniścią" niestety 😜
Owadzie szanowny - to sam sobie odpowiedz dlaczego tylko sexocholiczki przyciągasz 😂😂. Ja np.nie mam takiego problemu. A nawet jesli sexocholicy i sexocholiczki się nawzajem odnajdują, to dajże im już spokój 😜😂
Dziękuję za życzenia,to po pierwsze,po drugie jestem zdruzgotany,ja tutaj snułem taki wątek miłosny ,a Ty masz męża ? Zraniłaś me serce na wskroś. Po trzecie i najważniejsze kochanek jest od sexu ,a nie od wysluchiwania narzekań ,bo od tego jest MĄŻ.
No ja też wiem dużo są sexoholiki i nie tylko są też bi i tagrze fAceci za kasę wcześniejsza fotka była lepsza masz rację zgodzie się z tobą inni ludzie byli
Jak na razie nie widzę żebym tu jakieś takie przyciągnął. Lub mówisz o sobie
To skąd wiesz , że tacy tu są ???
Aszebene przepraszam nie wiedziałam że chcesz ciągnąć wontek miłosny jak chcesz to możesz ją ci pozwalam