Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37 do pisania zemna na czacie
Rozmowy całodobowe strona 12 z 217
Tylko, że ja nie mam konkretnego celu . Nie jest nim na pewno zwrócenie na siebie uwagi u Panów z prostatą..ahhh te literówki. Z prostotą rzecz jasna
Oj coś mi tu kręcisz ,za bystra jesteś żeby być tutaj bez określonego celu . Na pewno gdzieś się jakiś plan na obcowanie z fotkowymi ludźmi z tyłu głowy czai.
No faceci wszystkiego najlepszego w dniu waszego święta aszebene to też dotyczy ciebie chmmm no nie wiem czy mi jest trudno znaleźć faceta już mam a nawet męża tylko mi trudno znaleźć kochanka no bo mi się w małżeństwie nie uklada
Haha. Bystra to jest woda w strumyku .Nie mam ani celu, ani planu...ani nie szukam. Jak to się mowi " szukają desperaci" , reszta wie, ze co ma być, to będzie. Marcin tez chyba nie spełni kryteruim Małgosi ( wiekowo ma ścisle określine). Ale twarz ma prostą więc moze....
😱😱😱😱😱😱😱😱. Yyyyy....nie ogarniam Cię dziewczątko..masz męża, nie chcesz pisać o sexie a szukasz kochanka...? Ale może to ja mało bystra jestem, że nie kumam 😜
I piszesz o tym tak publicznie na forum, obok swojej fotki, ze szukasz kochanka ?? Świat jest mały, oby kiedys Twoje dzieci na tym nie ucierpiały...
Ja ??? Ja tylko pytam , zalozyla wątek to ludzie piszą, moze nie jest swiadoma jak popularna jest fotka a świat mały 😉
Aha.
No tak założyła watek, to jak jakieś tam (CIACHO) tu napiszę to niech sama z nim piszę, a tak co widzę to się je pytasz ten ci się podoba, nie spełnia twoich kryteriów. Wydaje mi się że to jest już osobista sprawa Małgosi.