Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37 do pisania zemna na czacie
lista tematów
Rozmowy całodobowe strona 122 z 217
Konto usunięte: Zanim swojego poznalam to chodziłam do szkoły gdy sie pojawiło pierwsze dziecko to sie jego matka sldowiedziala ze jestem w ciąży i uzywala takich słów "kur wa synu co wy narobiliscie "
Małgosiu , nie chce byc niemiła ale taka powinna byc kolej rzeczy. Najpierw skonczyc szkołe, potem dobra praca, w miare swoje lokum. A tu 3 pod rząd, srednio wierzę , ze tak planowaliscie...
Konto usunięte: No wiesz ja tez nie chcialam miec tak rok po roku dzieci ale co ja poradze ze natrafilam na takiego plodnego faceta ze nie wytrzymywal ze mial z tym problem i nie dawal mi szansy zeby sobie poszukac pracy dopiero po 2 ciazy pracowalam ale krótko tylko 2 miesiace pracowałam i zaszlam w 3 ciaze i mam teraz 3 dzieci
Płodny facet ???? "Co ja poradze" ??? Ja pierdziele - moze po prostu sie wezme zabazpiecze ! Litości , mamy 21 wiek , jal mozna bezmyslnie płodzic dzieci ???? To kobieta zachodzi w ciąze a nie facet i to głownie ona powinna dbać o antykoncepcję
Konto usunięte: Nie chcielismy miec wiecej dzieci ale ze jak zaszlam w 3 ciążę to bylam tak w szoku ze myslalam o aborcji ale tego nie zrobilam i urodzilam i ma juz 9 miesiecy
Wsyydziłabym sie publicznie napisac ze myslalam o zabiciu własnego dziecka. I piszę to jako ateistka i (podobnie jak Ty ) : matka
No tak ale nie zrobilam tego przeciesz urodzialam zdrową corke bezmyslny to jest moj chłop ja nie planowalam tych ciąż ja chcialam pozostać przy jednym a nie 3 ale jak to mój mąż mówił ze 2 wyszła na spatanie
Konto usunięte: No tak ale nie zrobilam tego przeciesz urodzialam zdrową corke bezmyslny to jest moj chłop ja nie planowalam tych ciąż ja chcialam pozostać przy jednym a nie 3 ale jak to mój mąż mówił ze 2 wyszła na spatanie
To Ty jestes bezmyslna !!! Dajesz chlopu bez zabezpieczenia i jestes w szoku ze zaszlas w ciąże ??
Konto usunięte: No tak ale nie zrobilam tego przeciesz urodzialam zdrową corke bezmyslny to jest moj chłop ja nie planowalam tych ciąż ja chcialam pozostać przy jednym a nie 3 ale jak to mój mąż mówił ze 2 wyszła na spatanie
Małgosiu jak byś nie chciała do byś nie rozkładała nóg przednim a dobrze wiedziałaś że nie ma gumki. Jak już się chciało wam obojga bzyku to z gumka trzeba było.
HardStyle
Owad: Malagosia26: No tak ale nie zrobilam tego przeciesz urodzialam zdrową corke bezmyslny to jest moj chłop ja nie planowalam tych ciąż ja chcialam pozostać przy jednym a nie 3 ale jak to mój mąż mówił ze 2 wyszła na spatanie
Małgosiu jak byś nie chciała do byś nie rozkładała nóg przednim a dobrze wiedziałaś że nie ma gumki. Jak już się chciało wam obojga bzyku to z gumka trzeba było.
Mi kiedys gumka pękla - nie polecam 😜. Ale jest mnostwo pewniejszych i "przyjemniejszych" metod.