Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37 do pisania zemna na czacie
lista tematów
Rozmowy całodobowe strona 127 z 217
Ufff myślałam że znikło.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Dla mnie to wolne. Nie mam 20 lat, tylko rodzinę i pracuje na etacie od x lat. Jak przychodzę do domu to już muszę mieć zakupy, gotuje ogarniam, piorę prasuje a dziś musiałam tylko wyprasować,posprzątać i musiałabym ugotować ale mi się nie chce xD nie mam pomysłu
Я удалю secret chat
A teraz niestety jak jest? Dali 500+, matka+, kosiniakowe, mieszkanie +, plus jeszcze te wszystkie rzeczy z opieki co ludzie wyciągają, do tego dochodzi becikowe, i ulga na dziecko. To jest danie ryby a nie wędki aby samemu na to zarobić.
Ja nie załapałam się na nic z wyżej wymienionego niestety.
Я удалю secret chat
anfet4minka: To jest danie ryby a nie wędki aby samemu na to zarobić.
Tutaj masz absolutną rację,500+ ok,ale w momencie gdy dziecko idzie do przedszkola czy żłobka ,rodzice wypad do pracy,a te pieniadze zainwestować w Polski produkt i stworzyć miejsca pracy.
anfet4minka: ASZABENE: Wiesz jaki był największy błąd PGR-ów? Dano ludziom rybe,zamiast wędki.🤔A teraz niestety jak jest? Dali 500+, matka+, kosiniakowe, mieszkanie +, plus jeszcze te wszystkie rzeczy z opieki co ludzie wyciągają, do tego dochodzi becikowe, i ulga na dziecko. To jest danie ryby a nie wędki aby samemu na to zarobić.
Jak to nie ?? Nie masz 500+ na 2gą corke ?
Jeszcze powinni 1000+ dawac ojcom za płodzenie dzieci 😂😂😂
Я удалю secret chat
anfet4minka: Przeczytajmojopis: Jak to nie ?? Nie masz 500+ na 2gą corke ?
Jeszcze powinni 1000+ dawac ojcom za płodzenie dzieci 😂Przecież ja mam tylko syna:P chyba że mówimy o córce - podatku, to tak oddałam ostatnio 6x 500+ nie ma lekko - pitta jest straszna
Przepraszam kochana - zle popatrzylam. Myslalam ze to wpis Michała 😬