Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37 do pisania zemna na czacie
lista tematów
Rozmowy całodobowe strona 126 z 217
Halo halo! co tam u was dzisiaj słychać w ten chlodny ale piękny dzien?
Kto sie zgłosił na miss i misstera fotki?
Kto sie nie zgłosił: dlaczego i czy planujesz?
Nagrody do zgarniecia: pakiet gwiazdy!
A czasu co raz to mniej :D
o ile by Cie wybrali 😂😂😂 choć pamiętam, bywało tak że nawet mod nie mial gwiazdy."reklamować" to można produkt w sklepie, a nie siebie. Chyba, że "zawód" tego wymaga, no ale nie wnikam.
Konkurs jest dla tych którzy chcą sie pokazać innym i sie tego nie wstydza.
heheszki
Konkurs jest dla tych którzy chcą sie pokazać innym i sie tego nie wstydza.
heheszki
Dzieńdobry :D właśnie wstałam, Postanowiłam się w ten piękny dzień wybyczyć i pójść na urlop
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Z racji tego, że nie wygladam na tyle lat ile mam mało kto traktuje mnie poważnie, dodatkowo cedzac przy tym nie mała ilość podłych słów. Dlatego nie uważam zwrotu "dziecko" "dziecinko" jako coś miłego.
Jesli maasz zamiar napisac cos o dystansie - to od razu Ci napisze, mam go, ale notorycznosc która ma miejsce jest juz.. nie do przyjęcia.
Jesli maasz zamiar napisac cos o dystansie - to od razu Ci napisze, mam go, ale notorycznosc która ma miejsce jest juz.. nie do przyjęcia.
Ja sobie jakos nie wyobrazam ze SAMA mialabym sie zglaszac do wyborów Miss. Az tak wysokiego mniemania o sobie nie mam. Nie potrzebuje sie dowartosciowywać w tak "nietypowy" sposób 😜