Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37 do pisania zemna na czacie
lista tematów
Rozmowy całodobowe strona 121 z 217
anfet4minka: Niestety, moja ciąża była leżąca, a ja całe życie pracuje, nie należała do łatwych. Łatwy i szybki to był tylko poród. Potem były pewne medyczne zawirowania które sprawiły że byłam jeszcze gorszą zołzą. Jak już mogłam wrócić do pracy po w sumie 20,5 miesiącach jak mnie w pracy nie było, poczułam ulgę.
Konto usunięte: To w czym gustujesz? Tylko jak w romansidłach ,to nawet się nie przyznawaj ,daj wtedy ogólną odpowiedź "zależy na co mam ochotę"😀
A Ty jakie lubisz?
Konto usunięte: Ja gorszą już bym chyba nie została, ale myśl że miałabym urodzić i wychowywać dziecko mnie przeraża. Ostatnio dwa lata młodsza znajoma która zaszła w ciążę w wieku 17lat a urodziła w wieku 18 stwierdziła, że już dawno powinnam sobie "machać" bobasa. Dla mnie 21lat to wciąż za mało by o tym myśleć.
Urodziłam jak miałam 33 lata, uważam że jakbym urodziła choć 5-8 lat wcześniej było by mi po prostu łatwiej. Człowiek jest sprawniejszy, mniej zmęczony życiem :)
Konto usunięte: To nie jest żadne uzasadnienie. Od tego jest antykoncepcja, która wcale nie jest taka droga. Po coś to wymyślili.
O to powinien już zadbać ginekolog do którego się chodzi, jeżeli młoda dziewczyna ma 2 dzieci, to właśnie albo nie do końca pojmuje jak się zabezpieczać no albo nie wiem sama. Ale wydaje mi się że dobry specjalista porozmawia ze swoją pacjentką o sposobach zabezpieczania się. Ja się nie zabezpieczam od lat, ale niestety mam pewne choroby autoimunologiczne i bez na prawdę ścisłej diety, leków mogę zapomnieć.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
No wlasnie byłam u ginekologa po 3 ciąży i przypisał mi tablektki no ale ja ich nie biore no bo nie potrzebuje skoro nie mieszkam z mężem
A po drugiej ciąży mieszkałaś z mężem?
Я удалю secret chat
Я удалю secret chat
Nie chcielismy miec wiecej dzieci ale ze jak zaszlam w 3 ciążę to bylam tak w szoku ze myslalam o aborcji ale tego nie zrobilam i urodzilam i ma juz 9 miesiecy