dlaczego nie decydujemy jak długo mamy żyć, i kiedy chcemy umrzeć?!
lista tematów
Pytanie o Boga:), skoro Bóg nam dał wolną wolę do decydowania o sobie, to... strona 22 z 22
Konto usunięte: Tylko nie mów że Cię nie ostrzegałam :) Sobór watykański II zmienił całkowicie doktrynę KK i tej materii miałeś nie dotykać!
Skoro ja się nie boję to skad jakieś leki u Pani? A co konkretnie Pani się nie podoba. Wprowadzenie języków narodowych do liturgii, Komunia Św pod dwoma postaciami czy coś jeszcze?
Konto usunięte: kolorowy111: A co Pan uważa że prawa psychologii Pana nie obowiązują?
Dokładnie tak jak piszesz. Twoje teorie mnie nie obowiązują.
Nie musisz zwracać się do innych Pan/Pani. Tutaj na forum nikomu to nie powinno czynić ujmy.
Ja pisałem o prawach psychologicznych a nie teoriach. Nie o moich bo ja żadnej autorem nie jestem.
Prawa psychologii, fizyki, biologii, fizjologii i wszelkich innych dziedzin nauki dotyczących człowieka, dotyczą wszystkich ludzi.
gdybyśmy mogli o tym decydować albo nawet znać datę śmierci i tak niewiele byśmy wskórali, ponieważ nie dało by nam to tak wolnej woli jaką mamy adruga sprawa byli byśmy jeszcze bardziej zagonieni by zrobić wszystko dla najbliższych zanim odejdziemy z tego świata
Ponad 300 postów kłamstw o Bogu. Czego się spodziewać po świecie widzianego oczami kłamcy? Bóg jest, zawsze był i zawsze będzie, a jego dzieła dobre.
Być i kochać tylko tego dusza potrzebuje, reszta potrzeb to kłamstwa. Tylko Bóg i Jego miłość może kłamstwo(iluzje) szatana przezwyciężyć.