Niebanalnaona
Niebanalnaona
  26 марта 2018 (pierwszy post)
Powiedzcie mi - drogie Panie co chcecie tym wskórać ?? Czy naprawdę tylko tyle macie do zaoferowania ?? Nie jest Wam tak po prostu wstyd wrzucać publicznie foty w bieliznie ? Serio myślicie, że facet szukający kobiety normalnej, na poziomie poleci na wyexponowane cycki..a potem zdziwko że "on tylko o jednym" :-))))
Ambiance
Ambiance
  7 апреля 2018
Dyskusje w tym temacie, z mojej strony, uważam za zakończoną.
AmongUs
Reputacja: -519 | BluzgometrTM: 18
wpis jest ukryty
Muuri
Muuri
  8 апреля 2018
Amok znów.
AmongUs
AmongUs
  8 апреля 2018
Ty to chyba urodziles sie rudy, nie dziwne ze szukasz dziewczyny na tutejszym forum xd
Muuri
Muuri
  8 апреля 2018
Nie muszę szukać :jezyk:
AmongUs
AmongUs
  8 апреля 2018
Masz racje niektorym pisana jest samotnosc zwlaszcza konfidentom
xxxCZARNY
xxxCZARNY
  10 апреля 2018
AmongUs
AmongUs: Masz racje niektorym pisana jest samotnosc zwlaszcza konfidentom

A ty co, niby nie jesteś konfiturą? ..chyba, że pewne zdarzenie to był totalny zbieg okoloczności.
fajny69
fajny69
  12 апреля 2018
Pewnie chcą zwrócic uwagę na siebie.maja wysokie niemanie o sobie.i nieraczą odpisac nawet.
leon28
Reputacja: -19 | BluzgometrTM: 449
leon28
  16 апреля 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie chcą zwrócic uwagę na siebie.maja wysokie niemanie o sobie.i nieraczą odpisac nawet.

to sie zmienia z wiekiem, im bardziej stara, tym bardziej sie stara ;-)
RedRiding1978
RedRiding1978
  16 апреля 2018
A w jaki inny sposób mają się tutaj przedstawić? Kiedyś, kiedy istniały tutaj opisy, użytkownicy mieli możliwość napisać o sobie coś więcej. Dzisiaj portal zostawił puste opakowania/zdjęcia. To nie wina użytkowników tylko portalu i jego właściciela. Zrobił z niego coś w rodzaju domu publicznego a z siebie alfonsa
kris19682202
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
kris19682202
  17 апреля 2018
Mam utroche lat i myślę że przesadzasz wszystkie stworzenia na ziemi w okresie gotowym maja jakiś trik by wbić partnera
W
Iec dlaczego niby my mamy być inni. A tak z drugiej strony jeżeli kobieta ma się czym pochwalić to dlaczego nie oczywiście wszystko z umiarem
woltikus
leon28
Reputacja: -19 | BluzgometrTM: 449
leon28
  17 апреля 2018
kris19682202
kris19682202: Mam utroche lat i myślę że przesadzasz wszystkie stworzenia na ziemi w okresie gotowym maja jakiś trik by wbić partnera W Iec dlaczego niby my mamy być inni. A tak z drugiej strony jeżeli kobieta ma się czym pochwalić to dlaczego nie oczywiście wszystko z umiarem

oczywiscie niech eksponuja. lato idzie, im bedzie chlodniej, a i nam bedzie czym oko nacieszyc ;-)
BabaxJaga
BabaxJaga
  22 апреля 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: A w jaki inny sposób mają się tutaj przedstawić? Kiedyś, kiedy istniały tutaj opisy, użytkownicy mieli możliwość napisać o sobie coś więcej. Dzisiaj portal zostawił puste opakowania/zdjęcia. To nie wina użytkowników tylko portalu i jego właściciela. Zrobił z niego coś w rodzaju domu publicznego a z siebie alfonsa

ach"siostro" ma cholerna, pozbawiasz mnie wszelkich złudzeń,
w takim razie pozostaną nam już tylko zdrowaśki
BabaxJaga
BabaxJaga
  22 апреля 2018
leon28
leon28: to sie zmienia z wiekiem, im bardziej stara, tym bardziej sie stara ;-)

a jak pomimo tego nie wychodzi, to co robić, na litość boską?
Leo! ratuj!! doradź cos!!!
BabaxJaga
BabaxJaga
  22 апреля 2018
śp Ambiance nie doczekała, świeć panie nad jej tuszą, niechaj spoczywa w pokoju, amen
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.