Powiedzcie mi - drogie Panie co chcecie tym wskórać ?? Czy naprawdę tylko tyle macie do zaoferowania ?? Nie jest Wam tak po prostu wstyd wrzucać publicznie foty w bieliznie ? Serio myślicie, że facet szukający kobiety normalnej, na poziomie poleci na wyexponowane cycki..a potem zdziwko że "on tylko o jednym" :-))))
Laska exponujące "wdzięki"..:-) strona 22 z 30
Na szczęscie nie wszyscy ;-) . chociaż bycie wzrokowcem nie musi oznaczać, że wybierać partnera do związku musimy kierować się wyłącznie tym, czy jej /jego atuty przebijają konkurencję...są inne ważniejsze rzeczy, z którymi znacznie gorzej konkurowac ;-)
Oeszem - sex jest bardzo ważny ale na pewno nie jest wyznacznikiem znajomosci..wierz lub nie - ale są faceci dla ktorych sex jest czyms wiecej niz tylko rozładowaniem napięcia i nie robią tego przy kazdej nadarzającej sie okazji..
A jesli Tu masz inne doswiadczenia to jest mi przykro i mogę Ci tylko współczuć że tylko w taki sposób facetów interesuje znajomość z Tobą..
Nie twierdzę, że takich nie ma, ale to już jest mężczyzna o wysokim poziomie zmysłowości, czasami niemal dorównujący nią kobiecie, a takiego, z gromnicą tutaj szukaj xd
Mam wrażenie, z tego twojego pisania, że ci opisywani przez ciebie, to tacy jednostrzałowcy, jak kondom. Użyć i do kosza. Przede wszystkim laluniu, taki mężczyzna potrzebuje do tego kobiety o podobnej wrażliwości która będzie mu towarzyszyć w całej drodze, a nie tylko na końcowym przystanku, a mam wrażenie, że z ciebie tępa strzała. Vice versa?!
Czemu mnie to nie dziwi że wciąż szukasz tego jedynego....:-)) . musisz tez wiedziec, że faceci lubią równiez kobiety na poziomie, które potrafią się zachowac w kazdej sytyacji..a Ty co reprezentujesz swoim zachowaniem ??? Prostactwo i chamstwo rozgoryczonej , niedowartoscioeanej pseudo- paniusi :-)))))). Żenada i prostactwi..pisz dalej - skoro to Cię dowartosciowuje. To mój ostatni post , nie zamierzam tu zagladać bo nie warto. Ale Ty pewnie i tak tego nie zrozumiesz...
Jeśli wystartujesz z Warszawy to możesz dotrzeć wszędzie na świecie ale jeśli wystartujesz z Toronto to też wszędzie dotrzesz,nieważne od czego zaczniemy ważne gdzie chcemy dotrzeć.
owszem moze i dotrzesz, ale niekoniecznie jako pierwszy, a to tez sie liczy. po co zbierac ochlapy, jak mozna smietane?
Jeśli podróż albo związek albo życie jest dla kogoś wyścigiem to masz racje,tylko powiedz szczerze czy lepiej mieć śmietanę i nie mieć czasu się z niej cieszyć czy potrafić się cieszyć nawet ochłapem?