Powiedzcie mi - drogie Panie co chcecie tym wskórać ?? Czy naprawdę tylko tyle macie do zaoferowania ?? Nie jest Wam tak po prostu wstyd wrzucać publicznie foty w bieliznie ? Serio myślicie, że facet szukający kobiety normalnej, na poziomie poleci na wyexponowane cycki..a potem zdziwko że "on tylko o jednym" :-))))
Laska exponujące "wdzięki"..:-) strona 23 z 30
Nie gadaj z nią bo to jak dyskusja z kiblem. Ona tutaj jest zeby wylewać swój mentalny rynsztok. Widać od razu ze jakaś patologia. Daruj sobie.
Przyglądałam się tej batalii słownej z nieukrywanym zażenowaniem. Dorosła, starzejąca się kobieta która z powodzeniem mogłaby być jej matką i nastolatka. żenada !!!
Faktcznie Pani "niebanalna" dziewczyna czytac nie umie I zarzuca cos Pani z gory, ale zbajduja sie tacy ludzie. Pani madrze napisala a ona sie kloci I zachowuje jak ostatnia idiotka.
Nie wiem ile mądrości w tobie, ale nie zauważyłam jej w żadnym temacie. 45 letni facet piszący o ochłapach?! A kim ty w tym wieku jesteś? Pomyślałeś nad tym?!
Czego wy, ludzie dorośli, świadomi swoich słów wymagacie od nastolatek, skoro sami sobą nie prezentujecie tutaj nic, nic wartościowego?! Skąd te nastolatki mają czerpać te ideały i wzorce?!
Ja obawiam się tego, że wy tak samo zachowujecie się w realu. Przecież to jest nienormalne, by człowiek normalny pisał w necie takie brednie! Temat nie jest o zachowaniu w necie i wzorcach z niego czerpanych, tylko o cyckach, a ja ich nie mam więc więcej się w nim nie udzielam.
ja traktuje ten temat jak rozmowe ze slepym o kolorach. nie widzi ich, wiec twierdzi na sile, ze sa niewazne. imho tak samo robi autorka tego tematu.
To po co ciągniesz go na siłę?! Zrozum człowieku, że was jak się czyta, to odnosi się wrażenie, że większość z was, z drzewa jeszcze nie zeszło. Co mi po waszym wyglądzie?! Skoroz większością żyć by się nie dało?!
to do mnie o tym ciagnieciu tematu?
na 23 strony raptem moze z 3 x sie tu wypowiedzialem (nie licze tego pisania z toba), wiec chyba nie tern adres.
poza tym wchodząc do burdelu chyba nie spodziewasz sie tam znalezc kapliczki?!
czy twoj udzial w dyskusji, to jakas forma samoumarwienia sie?
ja jesli watek mi nie odpowiada, raczej sie w nim nie udzielam.
z mojej strony eot, przyjemnie sie z tobia pisze, jesli chesz kontynuowac, zapraszam na priv. bo rozwalamy watek