Witam. Z tego co zauważyłem duża część kobiet na Fotce to samotne panie z dzieciakami.
Na początku szukały niegrzecznych chłopców, którzy zrobili im kilka pociech, a następnie się ulotnili.
Teraz te dziewczyny szukają już grzecznych chłopców, ustatkowanych i najlepiej majętnych.
Co sądzicie o moich spostrzeżeniach ?
lista tematów
Kobiety szukające dobrych chłopców. strona 23 z 25
Konto usunięte: Co wy macie we łbach? Mentalność przegrywów. Szukacie na siłe w kobietach miliona powodów dla ktorych nie chca z wami rozmawiać, zamiast spojrzec prawdzie w oczy i przyznac, ze a) jestescie nudni b) nie prezentujecie soba noczego innego niz 90% bywalcow tego portalu c) obie odpowiedzi sa poprawne xD
Bravo Ty !!!
Konto usunięte: ImTheOne91: a) jestescie nudni b) nie prezentujecie soba noczego innego niz 90% bywalcow tego portaluoho jest i on - wnoszący co innego
biały rycerz :D
za to 90% lasek tutaj wulkany intelektu mistrzynie sarkazmu dowcipu i polotu werbalnego - spróbuj napisać krytyczny lub po prostu inny komentarz na temat jej w 90% identycznego jak innych ,,oryginalnego" wyglądu i burzysz jej doskonały świat ahów i ohów i zaraz wyzywa lub dodaje do czarnej listy
nie wiem dlaczego WSZYSTKICH wrzucasz do wora przegrywów chyba masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem - ja absolutnie nie chce zmieniać kobiet. FAJNE są i nic na siłe. Czasem trafi się miła niespodzianka
Marnujesz swoj czas :D koles nie ma mentalnosci przegrywa i dlatego jest ciagle prawiczkiem xd
Poklepujcie sie panowie wzajemnie po ch#*kach dalej ;) Mozecie sobie dalej szczekac, ale rzeczywistosci w zaden sposob nie zakrzywicie. Milego wieczorka :* Tak, tak zabolał... ban nie twoj poscik