Erf
Erf
  14 sierpnia 2017 (pierwszy post)

Albo do Lidla. Albo do Tesco. I szukam inspiracji na obiad na dziś i jutro. Jakieś pomysły, propozycje?

Pozdrawiam!

KapitanBobo
KapitanBobo
  5 września 2017

U.u gdzie wy maliny o tej porze? A jak masz miejsce to daj date i idziemy razem ;) a co kolezanka z tych wege? Miesko w zabki szczypie?

Maryla
Maryla
  5 września 2017
Erf
Erf: Choć akurat jedzenie malin jest dla mnie zawsze wielkim stresem, bo ciągle mi się wydaje, że są tam jakieś robaki. :D

Nie Ty jedna, mam dosłownie to samo :D wszystkie zawsze dokładnie umyję i obejrzę zanim do dzioba wepchnę :D
KapitanBobo
KapitanBobo
  5 września 2017

Po co myć skoro i tak zostanie to odrzucone.

Erf
Erf
  5 września 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: a co kolezanka z tych wege? Miesko w zabki szczypie?

Tak, znakomity wniosek. Musisz być z jakiegoś NASA.

Maryla
Maryla: Nie Ty jedna, mam dosłownie to samo :D wszystkie zawsze dokładnie umyję i obejrzę zanim do dzioba wepchnę :D

No to faktycznie to samo, bo też tak je jem. :D
Myślałam, że to jakiś mój wymysł, że maliny są szczególnie zagrożonym owocem. Jeszcze śliwki tak jem. :D
KapitanBobo
KapitanBobo
  5 września 2017

powalone to wszystko. Żegnajcie ludzie. Bądźcie szczęśliwi. Milego życia.

Maryla
Maryla
  6 września 2017
Erf
Erf: No to faktycznie to samo, bo też tak je jem. :D Myślałam, że to jakiś mój wymysł, że maliny są szczególnie zagrożonym owocem. Jeszcze śliwki tak jem. :D

Możesz spać spokojnie, jest z Tobą wszystko dobrze :D Zresztą wszystkie owoce tak jem, jak siedzę w domu, to nawet jabłka kroję na ćwiartki :rotfl:
Erf
Erf
  8 września 2017

Ten portal jest już tak żałosny, że brak słów. :-D Spam na skrzynkę wiadomości, jakieś syfne popupy o wyłączeniu adbloka, podczas gdy bez niego strach gdziekolwiek kliknąć, żeby nie wyskoczyla reklama. "Beka". :-D

Jozef84
Jozef84
  9 września 2017

stołuje się na szpitalnym jedzeniu....obiady są nawet smaczne.

lHSl
lHSl
  9 września 2017
Jozef84
Jozef84: stołuje się na szpitalnym jedzeniu....obiady są nawet smaczne.

Byłem miesiąc temu w szpitalu i potwierdzam , smaczne mają obiady i również śniadania i kolacje tylko nie lubiłem tych serkuw twarogowych :haft:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.