Albo do Lidla. Albo do Tesco. I szukam inspiracji na obiad na dziś i jutro. Jakieś pomysły, propozycje?
Pozdrawiam!
lista tematów
Jadę do Biedronki strona 16 z 21
Szkoda, bo się ucieszyłam na myśl, że to on. :D
Sarna: Dzisiaj serwuje typową polacką zupę, fasolowa z mojej fasoli zerwanej w ogródku oczywko, i marchewka też moja, z marketu mam ziemniaki, bo pyrów to nie mam swoich
Brzmi pyszowo. W sumie to bym zjadła, ale akurat takiej zupy nigdy nie robilam. Zupy i sosy to coś czego się nie tykam. Poza rosolem.
Tak. :-D
Its me... I was wondering if after all these years you'd like to meet...
Tak
Pati...nie, nie był, tylko nadal jest :D
Nigdy nie bylem. :D
Pamiętasz me uwielbienie do piwa, palenia i.... xD Tak się w to wkręciłem, że przez około rok 11kg utyłem. ^^
Chyba nadal lubisz sport, to te info będzie dla Ciebie...inspiracją. :D
Po banicji lukalem z niezalogowanego co jakiś czas, aż ujrzałem że pewien niedorozwój dostał "oko" i ebla mnie kopara.
Zrozumiałem iż czas jednak spadać, a teraz...sam nie wiem czy to będzie come back czy chwilowa zachciewajka.
Erf: Brzmi pyszowo. W sumie to bym zjadła, ale akurat takiej zupy nigdy nie robilam. Zupy i sosy to coś czego się nie tykam. Poza rosolem.
o dzisiaj wystarczy sam kalafior, do tego możesz jakąś padlinkę zrobić, ano bułka tarta podsmażana, to podstawa.
Ja ostatnio sałatkę z ogórków na zimę robiłam, otwarłam gogole wpisałam sałatka z oliwą ,octem i papryką, to mi kilkanaście sałatek wyskoczyło, wybrałam w miarę prostą i jest.
Konto usunięte: Pamiętasz me uwielbienie do piwa, palenia i.... xD Tak się w to wkręciłem, że przez około rok 11kg utyłem. ^^
Chyba nadal lubisz sport, to te info będzie dla Ciebie...inspiracją. :D
Jak Ci tak dobrze i zdajesz sobie sprawę, to mi już nic do tego, szkoda że nałóg tobą zawładnął ;d
lepsze to niż ćpanie czy mordowanie, hah
Konto usunięte: Po banicji lukalem z niezalogowanego co jakiś czas, aż ujrzałem że pewien niedorozwój dostał "oko" i ebla mnie kopara.
Zrozumiałem iż czas jednak spadać, a teraz...sam nie wiem czy to będzie come back czy chwilowa zachciewajka.
Nie zwracaj uwagi na to kto tu ma moda, teraz to chyba Desur tylko nim tu nie był, nie mieli już z czego wybierać 4 lata temu a teraz dostają Ci co są aktywni trochę, mi tam bez różnicy kto jest teraz modem,nie mój cyrk....
Przestań ogladać już te filmy sci-fi
Nie mam pomysłu na obiad: co dzisiaj jecie, misiaczki? Dajcie coś na ostro, może przestanę być taka zasmarkana