Cześć. Jakie jest prawdopodobieństwo, że chłopak znajdzie tu drugą połówkę ? Otóż prawie zerowe bo każdy jest tu zakłamany na tym portalu, niby mają wypisane kategorię swojej drugiej połówki ale jak się zapytać czy szukają chłopaka to każda odpowiada, że nie. Ja miałem okazję dziś się spotkać z ideałem chodzącym po ziemi, ale jak zwykle musiałem coś zepsuć i zerwała kontakt. Posądziła mnie że mogę ją skrzywdzić, jak nawet się nie widzieliśmy. Nie wiem czego szukasz na tym portalu ale na pewno nie miłości.
Dziewczyny strona 11 z 12
Bredni?! O.o to jakieś novum. To ty żyjesz w jakimś urojonym świecie, bo to klasyczny model związku i to w bardzo wielu polskich domach. Przy zderzeniu z szarą rzeczywistością, nie daje waszej łajbie żadnych szans :)
Że jestem chory i nic tylko leżę sobie i odpoczywam, to zaczyna mi się nudzić i nawet z tobą podyskutuję. To o tej słynnej już lasce z tym słynnym idiotycznym tekstem, to myśmy tego nie zmyślii, to nie jest jakaś opowieść. Sama tutaj z tym wyskoczyła, można zobaczyć sobie.. A ty wyskakujesz z tektem "a wy to..." i tu jakieś z dupy rzeczy. Jacy "wy"? Że ja i kto jeszcze? Ja nic takiego nie pisałem i nie robiłem co bredziłaś. Imputujesz jakieś rzeczy jak panterka "a wy to, a wy tamto". We łbie sie poprzestawiało. Ogarnijcie sie.
Co do "klasycznego modelu związku" - to proponuję ten związek zakończyć jak sie nie podoba i już. Ja tam nie chcę z nikim mieszkać więc takie problemy mam z głowy dożywotnio
Uchowaj panie. Daleka jestem od tego, by ci coś zarzucać, ale .....:))
Wy jacy wy? Działacie w duecie?
No właśnie, że ty i kto jeszcze? No ty nam powiedz, bo zaraz zarzucisz mi że uogólniam, ale sam o sobie piszesz w l.m?!
Może zacznij pisać jak wyzdrowiejesz, bo ewidentnie masz gorączkę, zaczynasz widzieć kwadratowe jaja, a co gorsze, szukać ich :)
No osoby co o tym piszą tutaj przecież. Między innymi ja i nighthkin. My przecież o niej tak pisaliśmy.
EDIT. Przeczytałem dalej, i reszta to to już taki bełkot że no sie nie da, odpuszczam.
Że ja i nightkin każemy kobietom z którymi mieszkami pracować, robić zakupy, sprzątać i podawać śniadanie do łóżka?
No to już ci odpowiedziałem - brednie to są. Tyle w dyskusji.
Sorry, ale mnie nie nudzi się tak jak tobie. Kolejna hipokryzja zaorana i dziękuje, do następnego. Nie macie co robić to latacie po profilach jak sunie i czepiacie się byle g**a i dziwicie się że inni robią to co wy. A sumie "G" powinno cię to obchodzić co tu kto ma
jakich wszystkich i niby czemu ja potrzebuje zbawienia ??? Zakonnica na etacie fotki pilnuje czy ludzie nie grzesza ????
nie ubolewam w liczbie mnogiej nigdzie - czytaj ze zrozumieniem - i podałem swój życiowy przykład że wlaśnie te teorie o związkach i kobietach itd są z książki wzięte
nic takiego nie powiedziałem - to twoja chora feministyczna interpretacja.
nikt nie przeprowadził na mnie żadnej lobotomii.Typowa zmiana tematu.Wskaż mi miejsce GDZIE napisałem to co próbujesz mi przypiąć. Konkretnie chociaz raz
Nie mam teraz na to zbyt wiele czasu, ale wyobraź sobie, że owszem pisałeś (może w innym temacie) nazywając przy okazji inną feministką. Ja wykorzystałam Twoje posty, Twoje zdanie i opinię tutaj. Przy okazji kolejnej Twojej tyrady....To jak się ten wasz ruch nazywa?! Mój podobno feministyczny a wasz?! Pisząc "wasz" mam na myśli Ciebie i kolegę marc88, bo jakoś tak mu to wyszło, że dopisał się do tej "wycieczki"