lista tematów
Tak/Nie strona 4 z 9
Aleppo miasto z którego uciekają ludzie
Uciekają przed tym
Jesteś ZA czy przeciw przyjęcia tych ludzi do naszego kraju i jeśli TAK to czemu i jeśli NIE to czemu .
Uciekają przed tym
Jesteś ZA czy przeciw przyjęcia tych ludzi do naszego kraju i jeśli TAK to czemu i jeśli NIE to czemu .
Wiem ile to kosztuje. Weźmiemy UBekom i damy na ofiary katastrofy i kilku tysiącom innych ich ofiar, bo chyba łopatą i kilofem nie zarobili na 20 tys emerytury tylko biciem i mordowaniem Polaków przez wielkie "P" To chyba tyle na temat antypolskiego wg Ciebie rządu
Żadnym UB-ekom nie weźmiecie:)Nikomu nie weźmiecie:)Oficjalnie weźmiecie część emerytury a dodacie w formie dodatku pielęgnacyjnego:)W naszym kraju nikt nigdy swojego uposażenia nie stracił i już tak zostanie:)
Si, Tobie ze względu na chora głowę, ilość wypitego alko, i pracę w akordzie .... w hotelowym pokoju, przyznamy tyle co ma Krzywonos
Niesiołowi, za to ze zeżarł szczaw, tym samym wyczyścił rowy przyznamy łorder łodrodzenia łopatologi
enera: Si, Tobie ze względu na chora głowę, ilość wypitego alko, i pracę w akordzie .... w hotelowym pokoju, przyznamy tyle co ma Krzywonos
Oczywiście że mam chorą głowę ,bo w Twoje bajki nie wierzę:)Nic mi również nie zabierzesz,bo już nie ma co zabrać.Co rozpoczęli wasi towarzysze spod ciemnej gwiazdy z tamtej kadencji,wy teraz dokańczacie,ograbiając Polaków do zera.Z tym alko,akordem i hotelowym pokojem to chyba z przeżyć własnych napisałaś:) Skąd masz takie fajne doświadczenia? może też z Egiptu?Bo jakoś tak zauważyłem że sporo wiesz w tamtym temacie:)Jaki teraz nick?:)
Jak dla mnie,możesz wysłać cały skład ale czy o to chodziło?Nie.
wiara jest jak d**a, każdy ma swoją
Konto usunięte: )Nic mi również nie zabierzesz,bo już nie ma co zabrać.Co rozpoczęli wasi towarzysze spod ciemnej gwiazdy z tamtej kadencji,wy teraz dokańczacie,ograbiając Polaków do zera
Wychodzisz z założenia, że tylko Ty możesz zabierać?! Wy zabieraliście 8 ostatnich lat. Teraz nasza kolej. Bylo 8 lat tłustych?! Było. Teraz będzie 8 lat chudych :)
Konto usunięte: Skąd masz takie fajne doświadczenia? może też z Egiptu?Bo jakoś tak zauważyłem że sporo wiesz w tamtym temacie:)
Wam tylko pozwolić gadać ....
Kupie gwiazde to ci powiem na jakim teraz lecisz :)
Konto usunięte: Nigdy się nie pogodzić a robić" szum "wkoło tego to chyba dwie różne sprawy.Przecież to nie jest jedyny w historii przypadek że po katastrofie ciała są rozczłonkowane a nawet niekompletne
Katastrofa jak w Smoleńsku. Tylko wszyscy przeżyli!
Maszyna rozbiła się w lesie w gęstej mgle. Spadła na brzozy. Nie jedną, a kilkaset. Ścięła ponad 100 metrów lasu i rozbiła się niedaleko lotniska. Od smoleńskiej tragedii odróżnia ją jeden zasadniczy szczegół. Wypadek TU 204 wszyscy przeżyli!
Wierzysz w pancerną brzozę i w dodatku -1?! To Twoja wiara jest jednak silniejsza jak moja
A w ogóle, to co Ty wiesz o zabijaniu?!
Chyba jednak nie mają nawet pojęcia, o czym w ogóle mowa
robić szum, a lać ludzi tylko za to że szukają sprawiedliwości, to chyba kwestia zasadnicza. Chyba jelyty nie mają innych odczuć jak plebs. Wszak nie tylko on ma prawo do bólu i żałoby...... po stracie czego? emeryturek?? Ja bym im obniżyła do 1000 i przestaliby kozaczyć
Pytanie zawiera sugestię którą
Podchwycił "człowiek z Tollund" inaczej zwany "Józkiem/"człowiekiem" z bagien" i tak toczy swoją kulkę gnoju od zawsze do nadal....Ofiarny baranek w wilczej skórze... Ubrał diabeł ornat i na mszę ogonem zadzwonił a Ty.....
w rytm i w podskokach na nią się wstawiłeś lalalalala Nawet rozkazu wydawać ci nie musiał :) :)
Bo nie ma własnego zdania i co mu na twardy dysk zwany mózgiem wklepali, to jak papuga powtarza. Typowy leming :)