mateuszekkk7
mateuszekkk7
  26 Marzo 2017 (pierwszy post)
Rozmowki na temat Anglii ;) Są tu jakieś osoby przebywające ?;p
Belormoroth
Belormoroth
  10 Abril 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: W polsce jest coraz lepiej a pensje rosną w góre i widac to po tym jak zatrudniaja ukrainców za smieszne pieniądze :D Kazdy normalny czlowiek wie ze w polsce nie ma przyszlosci ale jak sie ktos oglada TVN to tego nie kuma :D Ktos im nagada ze w anglii wszyscy na zmywaku i tak zyją z jakimś żalem dupy :D Akurat fotka to zbieranina takich ludzi co byli w dupie i gówno widzieli także nie ma sensu z nimi dyskutować.

Nie zgodze sie zbytnio. Fakt ze w Polsce nie jest rozowo i prawdopodobnie jeszcze dlugo (moze nigdy) nie bedzie ale jesli myslisz ze Anglia to raj to siedz dalej w fotelu i mysl tak dalej. Po 4 latach w UK majac rozne roboty i rozne wyplaty oraz zyjac na codzien z ludzmi z roznych narodowosci stwierdzam prosto: Anglia na dzien dzisiejszy to syf.

Niektorzy maja szczescie i uda im sie zaaklimatyzowac ale to wyjatki od coraz wiekszej ilosci polakow wracajacych do kraju albo przenoszacych sie do innych. Co chwile ktos wraca. Ode mnie z pracy 3 osoby w ciagu miesiaca wrocily do Polski a jedna pojechala do Irlandii. Teraz ja wracam. Anglia juz dawno nie jest "snem imigranta".
BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie
  10 Abril 2017
Nigdzie nie napisalem ze to jest raj. Ja siedze 7 lat i zaczynalem tak jak kazdy a wy myslicie ze przyjedziecie i dostaniecie wszystko bez wysilku a jak sie nie uda to powrot do polski. Ja za to spotkalem kilka osob ktora pojechaly i zaraz wrocily. Zdecydowana wiekszosc przyjezdza bo chca uciec.
Belormoroth
Belormoroth
  10 Abril 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Nigdzie nie napisalem ze to jest raj. Ja siedze 7 lat i zaczynalem tak jak kazdy a wy myslicie ze przyjedziecie i dostaniecie wszystko bez wysilku a jak sie nie uda to powrot do polski. Ja za to spotkalem kilka osob ktora pojechaly i zaraz wrocily. Zdecydowana wiekszosc przyjezdza bo chca uciec.

Tak jak mowie niektorzy sie asymiluja i im to odpowiada. Mnie zdecydowanie nie i wole klepac biede w Polsce niz zyc tak jak teraz. Zero zycia towarzyskiego bo tylko robota-dom-robota-dom nie mam czasu ani checi nigdzie wychodzic a w Polsce co tydzien na jakiejs imprezie bylem.

Co kto woli :woot:
amarettoUK
amarettoUK
  10 Abril 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Akurat fotka to zbieranina takich ludzi co byli w dupie i gówno widzieli także nie ma sensu z nimi dyskutować.

Lepiej bym tego nie napisał:)Dyskutować nadto sensu nie ma,ale palce czasami warto z nudów rozprostować:)Przecież takiego portalu nie można brać na poważnie:)Kiedyś był tygodnik "Karuzela" i humor z zeszytów ,teraz jest fotka:):)Pozdrówki
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.