mateuszekkk7
mateuszekkk7
  26 marca 2017 (pierwszy post)

Rozmowki na temat Anglii ;) Są tu jakieś osoby przebywające ?;p

Belormoroth
Reputacja: -12 | BluzgometrTM: 34572
Belormoroth
  10 kwietnia 2017
BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie: W polsce jest coraz lepiej a pensje rosną w góre i widac to po tym jak zatrudniaja ukrainców za smieszne pieniądze :D Kazdy normalny czlowiek wie ze w polsce nie ma przyszlosci ale jak sie ktos oglada TVN to tego nie kuma :D Ktos im nagada ze w anglii wszyscy na zmywaku i tak zyją z jakimś żalem dupy :D Akurat fotka to zbieranina takich ludzi co byli w dupie i gówno widzieli także nie ma sensu z nimi dyskutować.

Nie zgodze sie zbytnio. Fakt ze w Polsce nie jest rozowo i prawdopodobnie jeszcze dlugo (moze nigdy) nie bedzie ale jesli myslisz ze Anglia to raj to siedz dalej w fotelu i mysl tak dalej. Po 4 latach w UK majac rozne roboty i rozne wyplaty oraz zyjac na codzien z ludzmi z roznych narodowosci stwierdzam prosto: Anglia na dzien dzisiejszy to syf.

Niektorzy maja szczescie i uda im sie zaaklimatyzowac ale to wyjatki od coraz wiekszej ilosci polakow wracajacych do kraju albo przenoszacych sie do innych. Co chwile ktos wraca. Ode mnie z pracy 3 osoby w ciagu miesiaca wrocily do Polski a jedna pojechala do Irlandii. Teraz ja wracam. Anglia juz dawno nie jest "snem imigranta".
Do not be sad because of people...

They will all die...
BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie
  10 kwietnia 2017

Nigdzie nie napisalem ze to jest raj. Ja siedze 7 lat i zaczynalem tak jak kazdy a wy myslicie ze przyjedziecie i dostaniecie wszystko bez wysilku a jak sie nie uda to powrot do polski. Ja za to spotkalem kilka osob ktora pojechaly i zaraz wrocily. Zdecydowana wiekszosc przyjezdza bo chca uciec.

Belormoroth
Reputacja: -12 | BluzgometrTM: 34572
Belormoroth
  10 kwietnia 2017
BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie: Nigdzie nie napisalem ze to jest raj. Ja siedze 7 lat i zaczynalem tak jak kazdy a wy myslicie ze przyjedziecie i dostaniecie wszystko bez wysilku a jak sie nie uda to powrot do polski. Ja za to spotkalem kilka osob ktora pojechaly i zaraz wrocily. Zdecydowana wiekszosc przyjezdza bo chca uciec.

Tak jak mowie niektorzy sie asymiluja i im to odpowiada. Mnie zdecydowanie nie i wole klepac biede w Polsce niz zyc tak jak teraz. Zero zycia towarzyskiego bo tylko robota-dom-robota-dom nie mam czasu ani checi nigdzie wychodzic a w Polsce co tydzien na jakiejs imprezie bylem.

Co kto woli :woot:
Do not be sad because of people...

They will all die...
amarettoUK
amarettoUK
  10 kwietnia 2017
BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie: Akurat fotka to zbieranina takich ludzi co byli w dupie i gówno widzieli także nie ma sensu z nimi dyskutować.

Lepiej bym tego nie napisał:)Dyskutować nadto sensu nie ma,ale palce czasami warto z nudów rozprostować:)Przecież takiego portalu nie można brać na poważnie:)Kiedyś był tygodnik "Karuzela" i humor z zeszytów ,teraz jest fotka:):)Pozdrówki
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.