Rozmowki na temat Anglii ;) Są tu jakieś osoby przebywające ?;p
Anglia strona 2 z 6
to zależy od agencji, bo zdarzają się i takie, które w ogóle nie wypłacają, albo nie wypłacają na czas. W każdym bądź razie, czasami nie opłaca się przechodzić na kontrakt stały, bo np agencja płaci lepiej jak zakład proponujący Ci umowę stałą. W jednym masz racje... trzeba poszukać, bo mimo wszystko, pracy, kto oczywiście chce pracować, jest multum. Na pewno nie znajdą zatrudnienia obiboki,bo po tygodniu, ba czasami po kilku godz. im podziękują
Jego wywieźli jak kota do rasistowskiej Anglii a na jego miejsce wzięli sobie lepszy sort-muslinów :D to jednak stan umysłu :)
Póki co, nasze stosunki z nimi uważam za poprawne i bardzo mi się w oczy nie rzucają, to niech sobie tam gdzieś żyją...
Po 2 wiem kto tutaj "rządzi" mnie zablokują za poglądy, a jemu dadzą ochronę za rasistowskie wyzwiska rodem z burdelu. Jak będziesz napierdzielał na RN to dobrze, ale na żydów, komuchów, muslinów i szwabów- masz bana. Tutaj byli i są tacy którzy to przerobili :D na nieszczęscie moderacji
To portal dla typowych lewaków:) Tutaj prawica nie ma czego szukać a już uchowaj panie pisać głośno na temat swoich poglądów, bo psujesz im ich zaje wizerunek.... jakoby byli zaje... w każdym calu i detalu. a Tutaj co rusz temu przeczą a mnie siem podoba obnażanie hipokryzji. Wręcz stała siem mojom pasjom