Rozmowki na temat Anglii ;) Są tu jakieś osoby przebywające ?;p
lista tematów
Anglia strona 3 z 6
Tylko że świat nie jest czarno biały :) Zauważyłeś, jak się ładnie zamykają w klatce?! Mnie pozostanie chyba tylko z buta kopnąć w drzwi :)
Myślą że swoimi banami mnie zdenerwują, a oni mnie tylko nimi bawią, bo to oznacza że mają kosmiczny ból dupy
Yourlover: Ну да говорю тоже на русском и я согласен что мы Германия и Россия два браты. A Ukraina może nam ssać i Brytole też ja dostaje 6.95 bo mam 24 lata i angole to lewacki zj.e.b.an.y kraj oni nikogo nie toleruja oni wola tych ciapoli i tych brudasow murzynow :/ angole nienawidzą nas Niemców? Tylko bym usłyszał że któryś z tych śmieci coś mówi na moje Niemcy i odrazu brytola na glebę. Dobra nie ważne w każdym razie jak już wiecie Anglia to patola. A jako Niemiec jestem ultraprawicowy i jestem dumny z bycia Rasista. A lewakow do gazu.
a ja dostaje 11 chociaż jestem kobietą :)
A.a myślisz że pytanie o j.rosyjski było przypadkowe? Nie doceniłeś mnie.... otóż jakiś czas temu, również na pw. wykazałeś się równie wysoką "kulturą osobistą" tyle, że w j. właśnie rosyjskim licząc na to, że go nie znam :) Nie dziwię się, że nikt nie chce zatrudnić takiego chamidła i nazisty jak ty, albo wyrzuca go na zbitą gębę po 2 godz
Od pani, śmierdzi na odległość. Nie ma nawet potrzeby nosa tam..... wkładać. Pani wie gdzie i ja też i nie tylko ja.....
Ja odpowiadam za siebie, a nie za cały babski"stan". Też mi się wiele w polityce nie podoba, ale póki co jeszcze nad tym panujemy, czego absolutnie nie można powiedzieć o was. Was wykończą szybciej jak się tego spodziewacie