czy na tym portalu juz nie mozga popisach normalnie z zadna dziewczyna czy nie ma juz normalnych dziewczyn tylko jak sie napisze wiadomosc to albo odpisuje ak ze nie masz checi pisac juz z zadna albo cie blokuje ?
nie ma juz normalnych dziewczyn ? strona 9 z 18
A nie lepiej poszukać w realu niż w necie dziewczyny. Bo mało która przez internet jest szczera i prawdziwa
Miałem sytuację że dwie panny napisały że mam "wypie*****ć" po pytaniu "Co Ci przeszkadza że piszę kropkę".
Jeszcze z jakieś 3-5 lat temu można było tu poznać pogadać normalnie z większości dziewczynami, tylko ze im się juz w główkach poprzewracało i nawet juz niereaguja na normalne pospolite przywitanie czy jakieś mile/zabawne słowa. Ten portal dla dziewczyn stal sie jakby konkurencja dla innych dziewczyn, a konkurują się zdjęciami bo chcą pokazać jakie to sa fajne. A jak juz pewnie poznać czy choćby pogadać to najlepiej żeby facet miał miliony w portfelu.
Zapytaj się tych facetów, ktorzy oceniają wszystkie dziewczyny z góry na dół nie pytając o zdanie i traktują jak sposób na wyładowanie się seksualne, a ich prącie jest małe w porównaniu z ich wybujałym ego. To działa w dwie strony. Jeżeli oceniasz licz się z tym, że będziesz oceniany. Mało jest tu facetów, którzy potrafią normalnie porozmawiać i nie myślą przyrodzeniem.
Doprawdy ? tak działa w obie strony z tym że większość dziewczyn z "góry" już ocenia jaki facet jest i żadnej rozmowy nie ma.Ja nie raz 1 zagadywałem w różny sposób poprzez głupie " hej co tam" aż do wdrażaniu tematu godnego kontynuowania i nic je nie ruszało.A skoro nie rusza już was prącia z "wybujałym ego" to jeszcze nawet normalna rozmowa a wkońcu od czegos trzeba zacząć tak? no chyba że zapłacić bo jeszcze może do tego dojdzie (a w niektórych portalach już jest).Moim zdaniem to najlepiej jakby ten portal był dla was wszystkich kobiet i tylko byście się tu wzajemnie jak już wspomniałem wyżej konkurowały w jakimś rankingu i tym która ma większy biust lub dupe.
Wypraszam sobie. Ja zawsze pisze facetom na początku rozmowy by nie było niedomówień, że ja tutaj nie szukam ani związku ani przygód. I niejednokrotnie zostałam zmieszana z błotem za to, że odmówiłam, bo mam szacunek do siebie i nie szanuję ludzi, którzy nie szanują mnie i mojej odmowy. Ja nikogo nie oceniam. Jeżeli ktoś do mnie normalnie napisze i nie proponuje mi cholera wie czego to odpisuje. Później w trakcie rozmowy wychodzi kto jaki jest. Ja nie oceniam. Nie oceniam, bo sama nie lubię być oceniana i szufladkowana, ale szlak jasny mnie trafia jak pisze do mnie koleś, który ma napisane w profilu "Nie znasz nie oceniaj" z pretensjami, bo dałam mu krzyżyk i mnie wyzywa od najgorszych...no chyba jest coś nie halo. W taki sposób sam pokazuje to jaki jest naprawdę. Daję krzyżyk praktycznie każdemu, bo nie jestem tutaj po to by kogoś znaleźć. Mam tu znajomych i jestem tu ze wzgledu na nich. Ludzie chcecie być szanowani to szanujcie innych. Prosta i logiczna zasada. Nie będę pozwalała na to by ktoś mnie mieszał z błotem za to, że powiem coś co się "Panu i władcy" nie spodoba. Nie warto oceniać wszystkich jedną miarą. W ten sposób szkodzimy samym sobie. Naprawdę się zastanawiam co jest z tymi ludźmi teraz.
Panowie za bardzo wam zalezy...i zbyt powaznie podchodzicie do tematu."Bawcie sie serwisem" a nie robicie z siebie ofiary.
Czymże jest szacunek w dzisiejszych czasach ? Ludzie nawet kromki chleba uszanować nie umieją ,a co dopiero drugiego człowieka .
To wynika z dobrobytu i lekkości obecnych czasów. Zanik wartości jest widoczny gołym okiem.