czy na tym portalu juz nie mozga popisach normalnie z zadna dziewczyna czy nie ma juz normalnych dziewczyn tylko jak sie napisze wiadomosc to albo odpisuje ak ze nie masz checi pisac juz z zadna albo cie blokuje ?
lista tematów
nie ma juz normalnych dziewczyn ? strona 14 z 18
No to teraz popatrzmy. Na pierwszym zdjęciu w nowościach.... cycki na wierzchu, na drugim dupa w majtkach, na 3 cycki w samym biustonoszu, a na 4 juz bez biustonosza
bo tak jest skoro ja pisze normalnie a nie jakieś "plis odpisz" a po za tym ponoć kobiety potrafią robić parę rzeczy naraz to co za problem dla was. A jak wam to nie odpowiada to po jaką cholerę masz tu konto- dla "znajomych" pewnie xDDDDDDDDDDDDDDD
rozpisujesz się tu jakbyś referat pisała a narzekasz że masz po 20 wiadomości dziennie z ktorych zwykle i tak nie odpisujesz, wiec tu chcesz pokazać jaka jesteś fajna.
Konto usunięte: Witamy kolejnego sługusa moderacji na pokładzie. Takim jak ty, naplułabym w morde, ale szkoda mi śliny. Wiesz?
kto tu jest slugusen?? Ja nikogo jeszcze nie zglosilam ale dobra zyj sobie w tym wyimaginowanym swiecie
szkoda ci sliny? A co zmarnowalas ją na plucie na wlasne odbicie w lustrze? :D
a i morde to ma taka knurzyca jak ty :P
SkromnyJaa: bo tak jest skoro ja pisze normalnie a nie jakieś "plis odpisz" a po za tym ponoć kobiety potrafią robić parę rzeczy naraz to co za problem dla was. A jak wam to nie odpowiada to po jaką cholerę masz tu konto- dla "znajomych" pewnie xDDDDDDDDDDDDDDD
?? Nie wiem jak sie odniesc do tego bełkotu.
1. Co "tak jest"? Wyrwales zdanie z kontekstu i myslisz ze jestes fajny.
2. Kto ci nagadal ze potrafimy robic kilka rzeczy na raz? Ja nie potrafie. No chybs ze isc i oddychac.
3. Po co mam konto to moja sprawa, mam prawo nie odpisac jesli nie mam ochoty a ty masz obowiazek to zaakceptowac. To ze odpisuje to jest to przywilej. A nie jeszcze fochy ze odpisuje po 10 minutach albo ze odpisuje tez innym a on nke jest jedynym. W dupach sie wam poprzewracalo...
4. Nie miej do mnie pretensjl z powodu lasek ktore cie olaly, nie jestem nimi. Nie porownuj mnie do nich i nie widziwial ze "my takie jestesmy" bo to ONE takie sa nie ja.
SkromnyJaa: rozpisujesz się tu jakbyś referat pisała a narzekasz że masz po 20 wiadomości dziennie z ktorych zwykle i tak nie odpisujesz, wiec tu chcesz pokazać jaka jesteś fajna.
gdzie napisalam ze na nie nie odpisuje? Odpisuje gdy jestem. Gdy wchodze na fotkr by posiedziec ba forum to wchodze na forum i tu siedze. Jak wejde by odpisac to bede odpisywac na litosc boska...
czepiasz sie ze spedzam czas na fotce jak ja chce a nie jak ty chcesz? Dobrze sie czujesz?
i nie wiesz po co ja tu jestem a wymyslasz farmazony. Dziwny jestes, masz jakis kompleks ze musisz sie pobawic w jasnowidza?
i ty sie jeszcze z nia sie kumasz? Xd trafil swoj na swego xd
ty to uwazasz za atak?? Hahahaha xd
widac odpowiedzenie ci na post, pouczanie cie i twierdzenie ze sie mylisz to atak ahaaa...
nic dziwnego ze cie te laski olewaja, gadanie z toba jest strasznie trudbe, masz jakis zablokowany mozg...
Panthera: ?? Nie wiem jak sie odniesc do tego bełkotu.
1. Co "tak jest"? Wyrwales zdanie z kontekstu i myslisz ze jestes fajny.
2. Kto ci nagadal ze potrafimy robic kilka rzeczy na raz? Ja nie potrafie. No chybs ze isc i oddychac.
3. Po co mam konto to moja sprawa, mam prawo nie odpisac jesli nie mam ochoty a ty masz obowiazek to zaakceptowac. To ze odpisuje to jest to przywilej. A nie jeszcze fochy ze odpisuje po 10 minutach albo ze odpisuje tez innym a on nke jest jedynym. W dupach sie wam poprzewracalo...
4. Nie miej do mnie pretensjl z powodu lasek ktore cie olaly, nie jestem nimi. Nie porownuj mnie do nich i nie widziwial ze "my takie jestesmy" bo to ONE takie sa nie ja.
4. to ty tez mnie nie porównuj.
3.nie musze żadnego twojego zdania akceptować.I znów tyczy sie pkt 4 że nie porównuj mnie do innych tymi fochami
2.taka kobieca natura od dawna (no chyba że w tych czasach brak juz przyzwoitych kobiet)
1.jestem fajny nie jedna to mi mówiła wyobraź sobie
Panthera: ty to uwazasz za atak?? Hahahaha xd
widac odpowiedzenie ci na post, pouczanie cie i twierdzenie ze sie mylisz to atak ahaaa...
nic dziwnego ze cie te laski olewaja, gadanie z toba jest strasznie trudbe, masz jakis zablokowany mozg...
nie wcale cały czas usiłujesz sie wybić że jesteś lepsza...a ja nikogo tu pisząc pierwszego posta nikogo nie atakowałem tylko pisałem ogólnie na temat jaki tu ktoś zarzucił.I niech olewają widać taka już ich natura, Bo przecież najwazniejsza kasa co nie? :D
Lodka, ty wredny bambusie, ja się łaskawie zjawiam, a ty z kagańcem na pysku?
Jejmośc Dywersantka "toże"?
moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć
moja wiara https://www.youtube.com/watch?v=TLgacbYRQ_I
mój dekalog https://www.youtube.com/watch?v=ITsL91vlIcM