czy na tym portalu juz nie mozga popisach normalnie z zadna dziewczyna czy nie ma juz normalnych dziewczyn tylko jak sie napisze wiadomosc to albo odpisuje ak ze nie masz checi pisac juz z zadna albo cie blokuje ?
lista tematów
nie ma juz normalnych dziewczyn ? strona 16 z 18
Jakim cudem skromny ja ma plus 40 skoro tak hejtuje kobiety a my kobirty mamy na minusie? Nasze komentarze sa minusowane bo bronimy kobiet a jak facet kobiety atakuje to jest pluskwaby...
Liczy na to, że ustawi się do niego kolejka haha jako jedyny na fotce samiec alfa ma spore szanse na to że wreszcie zamoczy xD
Ciekawe kto go tak na paincie "wymodelował" xD następnym razem, nie stój przy drzwiach ani niczym innym, co ma linię prostą :D
Nie wiem czy zauważyłaś, ale poziom reputacji na tym forum nie jest z pewnością odzwierciedleniem prezentowanej retoryki ani rzetelności wypowiedzi. To raczej jakiś rodzaj kolesiostwa, do którego nie przywiązywałbym żadnej wagi.
Podejmujesz wyzwanie?
Panthera: Jakim cudem skromny ja ma plus 40 skoro tak hejtuje kobiety a my kobirty mamy na minusie? Nasze komentarze sa minusowane bo bronimy kobiet a jak facet kobiety atakuje to jest pluskwaby...
może dlatego że jest więcej takich osób jak ja którzy zostali w jakis sposób pokrzywdzeni przez kobiety mimo dobrych chęci i zgadzają się z tym co pisze
bo tak bywa że trafia na wszystkie a większosć czasem jest jak wszystkie a mniejszość siedzi w cieniu i zostaje niezauważalna
i tak apropo już zbyłaś mnie na privie bo jak już chce ci coś udowodnić to widzę zlewasz a tu piszesz ( no ale przecież nie masz czasu żeby odpowiedzieć tylko wolisz tu pomarudzić, albo pewnie masz mnóstwo wiadomości oh )